ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καπόνο: "Δεν θα παίζω εγωιστικά"

Καπόνο: "Δεν θα παίζω εγωιστικά"
INTIME SPORTS

Ο Τζέισον Καπόνο έκανε ντεμπούτο με την "πράσινη" φανέλα και μίλησε για το πως ένιωσε στο ντεμπούτο, σχολιάζοντας πως "ήρθε σε μία μεγάλη ομάδα"

Στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο Τζέισον Καπόνο υπογράμμισε ότι ήρθε σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Καπόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα πήρε τη θέση του Ντέργουιν Κίτσεν ο οποίος

"Έχω έρθει σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, ξέρω τι απαιτήσεις υπάρχουν. Στόχος μου είναι βοηθάω όσο το δυνατόν πιο πολύ", σχολίασε ο Τζέισον Καπόνο και συμπλήρωσε σχετικά με το ντεμπούτο του:

"Ήταν κάπως δύσκολα τα πράγματα για μένα. Αισθανόμουν κουρασμένος. Την τελευταία εβδομάδα οι συμπαίκτες μου, προσπάθησαν να με βοηθήσουν πάρα πολύ να μάθω τα συστήματα και την αμυντική μας λειτουργία.

Στόχος όλων εδώ είναι να νικάμε όλοι μαζί, κανείς δεν είναι εγωιστής. Ούτε κι εγώ θέλω να σκοράρω μόνο, θέλω να βοηθάω την ομάδα να νικάει. Θα χρειαστώ βοήθεια ακόμα. Ελπίζω ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες με περισσότερες προπονήσεις θα τα πάω πολύ καλύτερα και θα προσαρμοστώ".

Σε ερώτηση για τον πρώτο αγώνα του TOP-16 σχολίασε: "Γνωρίζω ότι η Ζαλγκίρις είναι μία μεγάλη ομάδα, με ιστορία και ποιότητα. Θέλουμε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί".

Ματσιούλις: "Χαρούμενος που νικήσαμε"

Από την πλευρά του, ο Γιόνας Ματσιούλις σχολίασε: "Ήταν ένα νορμάλ παιχνίδι, η ομάδα πάλεψε μέχρι το τέλος και αυτό ήταν πολύ ευχάριστο. Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε μία από τις πιο δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα, σε μία πολύ δυνατή μάχη".

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ (22/12, 7μ.μ.), τόνισε: "Το Κύπελλο φυσικά και είναι μέσα στους στόχους μας και δεν μπορούμε να κάνουμε εξαίρεση για να κανένα παιχνίδι αφού όλα πρέπει να τα παίρνουμε στα σοβαρά αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ