ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κανένα πρόβλημα με Ρίβερς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / CSKA MOSCOW - PANATHINAIKOS / ÑÉÂÅÑÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / CSKA MOSCOW - PANATHINAIKOS / ÑÉÂÅÑÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι εξετάσεις που έκανε ο Κέι Σι Ρίβερς το βράδυ της Κυριακής (19/11), μετά την αδιαθεσία που ένιωσε, ήταν "καθαρές" κι ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods επέστρεψε άμεσα στο σπίτι του.

Η αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο Κέι Σι Ρίβερς στο α' μέρος του αγώνα με την Κύμη έφερε τη μικρή συμμετοχή του στο νικηφόρο παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods, αλλά και μια -προς στιγμήν- ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τσάβι Πασκουάλ έσπευσε να επισημάνει πως ο παίκτης του δεν έχει κάτι σοβαρό , με τις ιατρικές εξετάσεις που έκανε το ίδιο βράδυ να τον επιβεβαιώνουν.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ο Κέι Σι Ρίβερς έκανε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν "καθαρές" και του επέτρεψαν να γυρίσει άμεσα στο σπίτι του. Έτσι, ο 45χρονος τεχνικός τον υπολογίζει κανονικά για τον αγώνα που ακολουθεί στην EuroLeague με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης (24/11, 21:00).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ