ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Καμπανάκι" για τα ματς φωτιά

"Καμπανάκι" για τα ματς φωτιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr ερμηνεύει τη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τη στόχευση της, ενόψει της δεύτερης "διαβολοβδομάδας" της EuroLeague με Ρεάλ στη Μαδρίτη και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Μετά την ήττα στην Πόλη κόντρα στην Αναντολού Εφές, ο Παναθηναϊκός Superfoods έπαιξε με τη... φωτιά στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι, ωστόσο πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Οι "πράσινοι" εκεί που είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού κινδύνεψαν και τελικά πήραν μια πολύ σημαντική νίκη στην παράταση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη πολλοί αναρωτήθηκαν για τη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά το τέλος του αγώνα. Έγινε μάλιστα αρκετή κουβέντα για το αν η τοποθέτησή του αφορά συγκεκριμένους παίκτες. Αν εκφράζει δηλαδή στοχευμένα τη δυσαρέσκειά του, κάνοντας όμως μια -πρώτη- γενική αναφορά. Αυτό που προκύπτει όμως από το περιβάλλον του αφεντικού του μπασκετικού Παναθηναϊκού είναι πως η αναφορά ήταν συνολική και ένα μήνυμα για την συνέχεια, χωρίς να υπάρχουν, σε αυτή τη φάση, πιο "εξειδικευμένα" παράπονα.

Ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ με αυτή την κίνηση χτύπησε το... καμπανάκι καθώς την επόμενη εβδομάδα ακολουθούν δύο σημαντικές μάχες με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, οπότε θεωρεί πως άπαντες στην ομάδα πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να κατανοήσουν ότι στις αναμετρήσεις που ακολουθούν δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση. Θεώρησε λοιπόν πως είναι αυτός, πρώτος απ' όλους που πρέπει να στείλει το μήνυμα για την κρισιμότητα των ημερών.

Η ομάδα του "τριφυλλιού" φυσικά και θα επιδιώξει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί αλλά είναι δεδομένο πως πρέπει να διαφυλάξει το αήττητο στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων όπου θα υποδεχτεί τους "ερυθρόλευκους" την επόμενη εβδομάδα, ώστε να συνεχίσει στον σωστό δρόμο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν, η προσοχή όλων στις τάξεις των "πράσινων" στρέφεται στην δεύτερη "διαβολοβδομάδα" της EuroLeague.

Μετά το σημερινό ρεπό ο Τσάβι Πασκουάλ θα προσπαθήσει να κάνει την ανάλογη διαχείριση στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό για την Stoiximan.gr Basket League, ώστε να μην επιβαρυνθούν οι παίκτες που έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής όπως ο Νικ Καλάθης αλλά ν' ανεβάσουν ρυθμούς και οι υπόλοιποι, προκειμένου οι "πράσινοι" να είναι πανέτοιμοι για τις δύσκολες μάχες με Ρεάλ και Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ