ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλάθης: "Η χρονιά θα είναι συναρπαστική!"

Καλάθης: "Η χρονιά θα είναι συναρπαστική!"

Ο Νικ Καλάθης κατέκτησε το βραβείου του Καλύτερου Αμυντικού στην Basket League για τη σεζόν 2015-16 κι εν συνεχεία εξήγησε ότι η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο.

Ο Νικ Καλάθης αναδείχτηκε Καλύτερος Αμυντικός στην Basket League 2015-16 μετά τη ψηφοφορία των προπονητών, των αρχηγών των 14 ομάδων, των εκπροσώπων των ΜΜΕ και των φιλάθλων κι εν συνεχεία εξήγησε ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι συναρπαστική για τους "πράσινους".

"Αισθάνομαι υπερήφανος για την άμυνα μου και για το γεγονός ότι οι προπονητές και οι αρχηγοί των 14 ομάδων, όπως, επίσης, οι δημοσιογράφοι με επέλεξαν ως τον καλύτερο αμυντικό του τελευταίου πρωταθλήματος", επισήμανε ο 27χρονος διεθνής πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού στο esake.gr και πρόσθεσε: "Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η συγκεκριμένη διάκριση. Μακάρι να μπορούσαμε να κερδίσουμε και το πρωτάθλημα, το οποίο χάσαμε στις λεπτομέρειες. Τότε θα ήμουν απόλυτα ευτυχισμένος. Πιστεύω, όμως, ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι συναρπαστική για τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ