ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλάθης: "Θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον"

Καλάθης: "Θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον"

Ο Νικ Καλάθης δήλωσε πως την δεδομένη στιγμή δεν σκέφτεται το συμβόλαιό του που λήγει, ενώ αφιέρωσε το τρόπαιο στην οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι πρωταθλητής Ελλάδος. Με την σεζόν να έχει μόλις ολοκληρωθεί, αρκετός κόσμος ήδη αναρωτιέται τι θα αποφασίσει ο Νικ Καλάθης, ο οποίος το καλοκαίρι θα είναι ελέυθερος. Ο ίδιος πάντως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στον Cosmote TV ότι δεν έχει πάρει κάποια απόφαση.

" Αυτή τη στιγμή απλώς θέλω να γιορτάσω με τους συμπαίκτες μου. Θέλω να γιορτάσω μαζί τους και όσον αφορά το μέλλον μου θα δούμε τι μου επιφυλάσσει" δήλωσε χαρακτηριστικά ο διεθνής γκαρντ όταν ρωτήθηκε.

Μιλώντας για τον 5ο τελικό και για το τι έκανε σωστά ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει και να κατακτήσει τον τίτλο τόνισε: " Παίζανε δύο δυνατές ομάδες, οι οποίες πάλεψαν για τον τίτλο. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Όλοι οι παίκτες βγήκαν μπροστά για εμάς σήμερα για αυτό κερδίσαμε. Βοήθησαν όλοι για να φτάσουμε μέχρι εδώ, όπως έκαναν όλη την σεζόν. Χαιρόμαστε που πήραμε το τρόπαιο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε η ομάδα. Για αυτούς παλέψαμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ