ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλάθης: "Ο Μπουρούσης είναι ο καλύτερος ψηλός της Euroleague"

Καλάθης: "Ο Μπουρούσης είναι ο καλύτερος ψηλός της Euroleague"

Ο Νικ Καλάθης εξήγησε ότι ο Γιάννης Μπουρούσης μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού ενώ σχολίασε ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι προπονητής που ασχολείται απίστευτα με τη λεπτομέρεια.

Ο Γιάννης Μπουρούσης πραγματοποίησε... εξωπραγματική χρονιά με τη Λαμποράλ Κούτσα, με τον Νικ Καλάθη να παραδέχεται ότι "πολύ δύσκολα βρίσκεις παίκτες σαν κι αυτόν".

Ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού Superfoods μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας των "πράσινων", τους νέους συμπαίκτες του και τη φιλοσοφία του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε στην εφημερίδα "Πράσινη":

Για τον Γιάννη Μπουρούση: "Ο Μπουρούσης είναι ο καλύτερος ψηλός της Euroleague και, συγχρόνως, μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Μπορεί να δώσει ηρεμία, λύσεις στη ρακέτα, είναι πολύ καλός πασέρ. Βλέπει τα πάντα, όλες τις κινήσεις. Δεν είναι εγωιστής. Είναι κάτι σαν πλέι-μέικερ. Πολύ δύσκολα βρίσκεις τέτοιους παίκτες".

Καλάθης: "Ο Μπουρούσης είναι ο καλύτερος ψηλός της Euroleague"

Για τους νέους παίκτες που αποκτήθηκαν: "Οι παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα είναι εξαιρετικοί. Είναι έτοιμοι να παίξουν και να βοηθήσουν. Ο Τζέιμς είναι πάρα πολύ καλός, ο Κέι Σι είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει στο σκοράρισμα με το καλό του σουτ, ο Πατ μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα μέσα στο παιχνίδι".

Για την προετοιμασία: "Οι πρώτες ημέρες μας πάνε καλά και ο προπονητής μας είναι απόλυτα ξεκάθαρος απέναντί μας. Μας έχει εξηγήσει τι περιμένει από εμάς ως παίκτες του και τι θα περιμένουμε εμείς από εκείνον. Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Είμαστε σχεδόν όλοι μαζί και έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό στις προπονήσεις μεταξύ μας. Αυτό είναι πολύ θετικό γιατί μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε. Μέρα με την ημέρα νιώθουμε καλύτερα σαν ομάδα και καταλαβαίνουμε τι θέλει από εμάς ο κόουτς".

Τι έχει καταλάβει μέχρι τώρα για τον Πεδουλάκη: "Ο κόουτς είναι προπονητής που ασχολείται απίστευτα με την λεπτομέρεια. Κάποια μικρά πράγματα είναι και σημαντικά για εκείνον. Οι αποστάσεις και όλα αυτά που σε κάποιον φαίνονται λεπτομέρειες είναι για εκείνον σημαντικά. Θέλει να παίζουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Θέλει να τρέχουμε άλλα να μην το κάνουμε άσκοπα να έχουμε συγκεκριμένο σκοπό στο παιχνίδι και την επιλογή μας.

Καλάθης: "Ο Μπουρούσης είναι ο καλύτερος ψηλός της Euroleague"

Να παίρνουμε τα σουτ αλλά τα καλά σουτ. Να κυκλοφορούμε και να μεταφέρουμε την μπάλα ως ομάδα. Το μεγαλύτερο όμως πράγμα για τον κόουτς είναι να μην είμαστε εγωιστές. Να δούμε τον συμπαίκτη μας όταν έχει ελεύθερο σουτ. Πολλές φορές το να δει κανείς μας την έξτρα πάσα είναι πιο σημαντικό από το να πάρει και να σκοράρει αυτός ένα σουτ. Αυτό θεωρώ πως είναι το σημαντικότερο στοιχείο που θέλει ο κόουτς από εμάς. Να μην είμαστε εγωιστές και να σκεφτόμαστε την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ