ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλάθης: "Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν πρότυπο για όλους"

Καλάθης: "Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν πρότυπο για όλους"

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στο Sport24.gr για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και όσα αυτός πρέσβευε, εξηγώντας πως ο τρίτος τελικός με τον Ολυμπιακό ήταν κάτι παραπάνω από ένα ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods βρίσκεται μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή, αλλά η αλήθεια είναι ότι το βράδυ της Κυριακής (10/6) ουδείς είχε τη διάθεση να πανηγυρίσει για το πρώτο match ball στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό.

Ο θάνατος του Παύλου Γιαννακόπουλου είχε βυθίσει στο πένθος το ΟΑΚΑ, με τους παίκτες και το επιτελείο του "τριφυλλιού" να αφήνουν από ένα λευκό τριαντάφυλλο στη θέση του στα επίσημα . Κι αργότερα, έκαναν όλοι ό,τι μπορούσαν για να κερδίσουν. Όχι μόνο για να φτάσουν πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά πολύ περισσότερο για να τιμήσουν την μνήμη του.

Ο παίκτης που καθοδήγησε τους υπόλοιπους στο τελετουργικό πριν από την έναρξη του ντέρμπι, ο Νικ Καλάθης, μίλησε στο Sport24.gr μετά το φινάλε του τρίτου τελικού για τη σημασία της συγκεκριμένης κίνησης και όσα σκέφτονταν όλοι στα "πράσινα" αποδυτήρια.

" Ξέραμε ως ομάδα, οι παίκτες και οι προπονητές, ότι αυτό το παιχνίδι ήταν κάτι παραπάνω. Θέλαμε να κερδίσουμε για εκείνον, να είμαστε σε θέση να παίξουμε όσο το δυνατόν πιο δυνατά ως ένδειξη σεβασμού στην μνήμη του", εξήγησε αρχικά ο ηγέτης του Παναθηναϊκού για να προσθέσει επ' αυτού πως " ό,τι και να πεις θα είναι λίγο για το πόσο αγαπούσε το άθλημα και το πόσο ήθελε να πετύχει ο Παναθηναϊκός.

Ήταν ένας πολύ απλός άνθρωπος, ενδιαφερόταν πάντα για τους παίκτες του, τους προπονητές και τους φιλάθλους. Το ποιος ήταν ακριβώς το βλέπεις από τις αντιδράσεις όλου του κόσμου αυτές τις ώρες. Όλοι στέλνουν τα συλλυπητήριά τους, μιλούν με ωραία λόγια για εκείνον. Ήταν ένα πρότυπο για όλους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ