ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλάθης: "Να πούμε ευχαριστώ στον Μήτσο για τα όσα προσέφερε"

Ο Νικ Καλάθης ανυπομονεί για το τουρνουά "Diamonds Are Forever", ώστε με τον τρόπο τους οι "πράσινοι" να πουν ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον Δημήτρη Διαμαντίδη. "Να δούμε που βρισκόμαστε, παίζοντας με τους καλύτερους στην Ευρώπη".

Το τουρνουά "Diamonds Are Forever" θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου (Παρασκευή και Σάββατο) και σε αυτό θα λάβουν μέρος οι κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Πέρα από τον Παναθηναϊκό, θα αγωνιστούν η πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπαρτσελόνα και η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μία διοργάνωση επιπέδου... Final Four.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Πράσινη", ο Νίκ Καλάθης τόνισε πως αυτό το τουρνουά θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να δει σε τι σημείο βρίσκεται ενόψει της νέας σεζόν, αντιμετωπίζοντας τους καλύτερους στην Ευρώπη, ενώ επεσήμανε πως θα είναι μία ευκαιρία ώστε οι "πράσινοι" να πουν ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος αποφάσισε να τερματίσει την πλούσια καριέρα του φέτος το καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τουρνουά προς τιμήν του Διαμαντίδη: " Θα είναι ένα σπουδαίο διήμερο, τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον Διαμαντίδη. Οι κορυφαίες ομάδες έρχονται στο ΟΑΚΑ για να τον τιμήσουν και όλα θα είναι φανταστικά. Και για εμάς και για την ομάδα και τον κόσμο, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πούμε ένα ευχαριστώ στον Μήτσο για όσα προσέφερε στον Παναθηναϊκό σε όλα αυτά τα χρόνια".

Για το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας του "τριφυλλιού" δήλωσε: "Ξεκινάμε μια σειρά φιλικών αγώνων. Κάναμε πολλή προπόνηση στο Καρπενήσι και είναι πολύ καλό για εμάς που ξεκινάμε τώρα να δίνουμε αγώνες. Έχουμε δύο φιλικά με την Κύμη και το Λαύριο και εν συνεχεία το σπουδαίο τουρνουά για τον Διαμαντίδη. Θα είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για τον Μήτσο και θα είναι μια πραγματική γιορτή για όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε κόντρα σε μερικές από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης".

Για τη χορηγία του Παναθηναϊκού Superfoods είπε: "Και για εμάς και για τον ΟΠΑΠ είναι μια μεγάλη στιγμή, μια σπουδαία συνεργασία. Είναι πολύ καλό από όλες τις απόψεις, ενώ το ίδιο συμβαίνει και από την αντίθετη πλευρά, αφού είναι πολύ σημαντικό για τους ίδιους για λόγους πρεστίζ. Είμαστε μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Euroleague τα τελευταία 20 χρόνια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τους… κουβαλάμε στις φανέλες μας. Μακάρι να τους βοηθήσουμε όπως μπορούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ