ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Καίει" Σι Ρίβερς όταν βλέπει Ολυμπιακό!

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τρία ντέρμπι σε 24 μέρες, τρεις ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ εμφανίσεις απέναντι στον Ολυμπιακό από τον Κέι Σι Ρίβερς που έχει εξελιχθεί στον κορυφαίο παίκτη του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταύρωσαν τα ξίφη τους τρεις φορές σε διάστημα 24 ημερών (!) με τους "πράσινους" να κερδίζουν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, να παίρνουν το ντέρμπι της Stoiximan.gr Basket League και τους "ερυθρόλευκους" να επικρατούν στο παιχνίδι της EuroLeague. Τρεις μάχες σε 24 μέρες, τρεις ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ επιδόσεις από τον εκπληκτικά φορμαρισμένο το τελευταίο διάστημα Κέι Σι Ρίβερς που έχει εξελιχθεί στον κορυφαίο παίκτη του Εξάστερου και στον μεγαλύτερο αντίπαλο της ομάδας του Πειραιά.

Σε αυτά τα τρία ντέρμπι, λοιπόν, ο Αμερικανός έχει τους εξής αριθμούς:

25.3 πόντους (76 στο σύνολο) με 18/26 δίποντα (69.2%), 11/17 τρίποντα (65%) και 7/8 βολές (87.5%), μαζί με 5.7 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά 30.7 λεπτά.

Έβαλε κατά σειρά:

- 23 πόντους με 5/9 δίποντα, 3/3 τρίποντα και 4/4 βολές στη EuroLeague.

- 27 πόντους με 9/11 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 3/4 βολές στο Κύπελλο.

- 26 πόντους με 4/6 δίποντα, 6/10 τρίποντα στη Stoiximan.gr Basket Leαgue.

Με απλά λόγια, ο Κέι Σι Ρίβερς γουστάρει τα ντέρμπι, ξέρει τη σημασία τους, έχει ζήσει τα clasico της Ισπανίας και λίγο πριν κλείσει τα 30 του χρόνια, παίζει μακράν το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του. Στον Παναθηναϊκό τον λατρεύουν, ο ίδιος αισθάνεται ηγέτης, ο κόσμος τον έχει αγαπήσει και εμείς είμαστε τυχεροί που βλέπουμε έναν αθλητή αυτού του επιπέδου να κάνει εμφανίσεις που θυμίζουν κάτι από τις εποχές του one-man-show.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ