ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Και ο Γκιστ στο πλευρό του Γιουλ

BASKET LEAGUE / 4ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 4ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζέιμς Γκιστ έστειλε κι αυτός το δικό του μήνυμα στον μεγάλο άτυχο του καλοκαιριού, Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού σε φιλικό της Ισπανίας.

Ο Τζέιμς Γκιστ δεν έμεινε ασυγκίνητος στο άκουσμα της είδησης ότι ο Σέρχιο Γιουλ υπέστη ρήξη χιαστού στο φιλικό της Εθνικής Ισπανίας . Τουναντίον, το γεγονός αυτό φαίνεται ότι τον στεναχώρησε πάρα πολύ, κάτι που φρόντισε να δείξει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Έχοντας ενημερωθεί ότι ο διεθνής γκαρντ θα μείνει εκτός δράσης για 6-9 μήνες, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού "ανέβασε" μία φωτογραφάι του Γιουλ, γράφοντας στην συνέχεια: " Φίλε, θέλω να μεταφέρω από καρδιάς, τις προσευχές και τις ευχές σε εσένα και την οικογένειά σου. Ξύπνησα και άκουσα τα φριχτά νέα για τον τραυματισμό σου. Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση αδελφέ.

Πάντα θαύμαζα το ανταγωνιστικό σου πνεύμα και το ότι έδινες πάντα το 1000%, από τότε που ήμουν στην Παρτίζαν. Το μισώ να βλέπω να συμβαίνουν άσχημα πράγματα σε καλούς ανθρώπους. Ο Σέρχιο ήταν σίγουρα αληθινός από την πρώτη μέρα. Τίποτα περισσότερο παρά σεβασμός για αυτόν!"

Δείτε το σχετικό post:

Και ο Γκιστ στο πλευρό του Γιουλ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ