ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Και η Αρμάνι για Ραντούλιτσα

Και η Αρμάνι για Ραντούλιτσα

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δεσπόζει στην κορυφή των μεταγραφικών στόχων του Παναθηναϊκού ωστόσο η Αρμάνι Μιλάνο ενδιαφέρεται επίσης για την απόκτηση του διεθνή Σέρβου σέντερ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος αποτελεί ένα... θωρηκτό μέσα στη ρακέτα και, συγχρόνως, ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τον οποίον θα συνεργαστούν στην εθνική Σερβίας.

Η προετοιμασία των δευτεραθλητών κόσμου για το Eurobasket 2015 ξεκινά στις 15/7, παρόντος του Ραντούλιτσα ο οποίος έχει συμπεριληφθεί στην προεπιλογή του "Σάλε" και θα διεκδικήσει θέση στη δωδεκάδα των "Αετών".

Η περίπτωση του διεθνή Σέρβου σέντερ απασχολεί τον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της front line μαζί με αυτές των Λάσμε, Μιλουτίνοφ ενώ μένει να αποδειχθεί τι θα γίνει με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος έθεσε μεν ως προτεραιότητα την παραμονή του στους "πράσινους", όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί με τα ίδια χρήματα που προέβλεπε το προηγούμενο συμβόλαιό του.

Στο μεταξύ, δημοσίευμα της σέρβικης Novosti αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Αρμάνι για τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα! Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο Ραντούλιτσα θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες και να βρει συμβόλαιο με ομάδα του ΝΒΑ ενώ η Αρμάνι Μιλάνο αναζητά ψηλό αλλά δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος της για να τον αποκτήσει.

Είναι δεδομένο ότι ο Ραντούλιτσα περιμένει να βρει πρόταση από το ΝΒΑ που να τον ικανοποιεί. Κάτι που δεν φαντάζει πιθανό με τα τωρινά δεδομένα. Γι' αυτό έχει ανοίξει πόρτες επιστροφής στην Ευρώπη, αυτή τη φορά για μόνιμη εγκατάσταση. Ο 27χρονος σέντερ παραμένει χωρίς ομάδα από τον περασμένο Δεκέμβριο (σ.σ. όταν αποχώρησε από την Κίνα) ενώ στο μεσοδιάστημα υπέγραψε δυο δεκαήμερα συμβόλαια με τους Timberwolves.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ