ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Συσπείρωση ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών Δυνάμεων"

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Συσπείρωση ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών Δυνάμεων"

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, λίγο μετά την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί όλες τις Παναθηναϊκές δυνάμεις σε συμπείρωση.

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο instagram είχε και συνέχεια. Αυτή τη φορά μέσα από επίσημη θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods η οποία είναι στο ίδιο μήκος κύματος με την ανάρτηση του ισχυρού άνδρα της.

Στη θέση της ΚΑΕ τονίζεται η ανάγκη για συσπείρωση "Όλων των Παναθηναϊκών Δυνάμεων" για να μπορέσει ο σύλλογος να ορθοποδήσει σε όλα τα τμήματα.

Αναλυτικά η θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Οι τελευταίες εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό αλλά και στον Ερασιτέχνη, οι τεράστιες απαιτήσεις ώστε το μπάσκετ να παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο αλλά και η γενικότερη κατάσταση στην χώρα, ουσιαστικά δεν αφήνουν περιθώρια παρά μόνο για συσπείρωση ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών Δυνάμεων, με κάθε μορφή.

Είναι η στιγμή που όσοι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό πρέπει να δηλώσουμε παρόντες ώστε ο Σύλλογος να επιστρέψει στην κορυφή σε όλα τα σπορ. Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο Ποδόσφαιρο, στο Μπάσκετ και στον Ερασιτέχνη. Όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ