ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Στη Βόρεια Ελλάδα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος"

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Στη Βόρεια Ελλάδα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος"
STOLISVAGGELIS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για όσα έγιναν τη Δευτέρα (16/1) στο ΣΕΦ, εξηγώντας πως αναμένει την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα, ενώ πρότεινε να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στη Βόρεια Ελλάδα.

Την επομένη της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος σε βάρος του Ολυμπιακού, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε επίσημα για όσα έγιναν στη φυσούνα του ΣΕΦ κατά την αποχώρηση των παικτών από το παρκέ, αλλά και για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα με τον Άρη.

Οι "πράσινοι" κατήγγειλαν όσα συνέβησαν αμέσως μετά το φινάλε του ντέρμπι των "αιωνίων", τονίζοντας πως αναμένουν σε συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών και αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα για όσα έγιναν, ενώ προτείνουν να γίνει ο τελικός της διοργάνωσης στη Βόρεια Ελλάδα γιατί " διότι έχει να γίνει πολλά χρόνια εκεί και ως γνωστόν η βόρεια Ελλάδα έχει πολλούς μπασκετόφιλους".

Η σχετική ανακοίνωση:

" Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΚΑΕ ΟΣΦΠ για την άψογη φιλοξενία στην αποστολή μας.

Καταδικάζουμε, όμως, την αναίτια επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού στη φυσούνα και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, αλλά κυρίως μετά τη λήξη του αγώνα. Περιμένουμε με ανυπομονησία τη συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών αλλά και την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα και του Υφυπουργού Αθλητισμού για όλα τα παραπάνω.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να προτείνουμε ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας να πραγματοποιηθεί στη βόρεια Ελλάδα, διότι έχει να γίνει πολλά χρόνια εκεί και ως γνωστόν η βόρεια Ελλάδα έχει πολλούς μπασκετόφιλους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ