ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Επικοινωνιακά χειρότεροι, απ' ό,τι αγωνιστικά"

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods απάντησε στον Ολυμπιακό με αφορμή την τελευταία θέση των "ερυθρολεύκων", τονίζοντας πως "επικοινωνιακά αποδεικνύεται ότι είναι χειρότεροι από το αγωνιστικό τους τμήμα".

Η κόντρα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό μετά το φινάλε της σεζόν συνεχίζεται, αυτή τη φορά σε επικοινωνιακό επίπεδο. Τις τελευταίες τρεις ημέρες έχουν ειπωθεί πολλά από τις δύο πλευρές, με τους "ερυθρόλευκους" να επανέρχονται το απόγευμα της Πέμπτης (15/6) επισημαίνοντας πως " και οι τυφλοί είδαν τον Γιαννακόπουλο να επιτίθεται στους διαιτητές ".

Δεν πέρασαν παρά μερικές ώρες έως ότου έρθει η απάντηση από την πλευρά των "πρασίνων", οι οποίοι αναφέρουν: " Για πρώτη φορά στα χρονικά μια ΚΑΕ επικαλείται ως απόδειξη κάτι που τη διαψεύδει, δηλαδή το φύλλο αγώνα. Περιμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία ποια θα είναι η απάντησή τους στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τα αίσχη του ΣΕΦ όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα βελτιωθούν επικοινωνιακά, όπου αποδεικνύεται ότι είναι χειρότεροι και από το αγωνιστικό τους τμήμα".

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν λόγω των επεισοδίων στο ΣΕΦ στον πέμπτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League (στις 11/6).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ