ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιβάνοβιτς: ''Χρόνο στα νέα παιδιά''

Ιβάνοβιτς: ''Χρόνο στα νέα παιδιά''

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο ''Akropolis Cup'' κι επιστρέφει αύριο (29/09) το μεσημέρι στην Αθήνα ενώ ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στάθηκε στο κακό ξεκίνημα κόντρα στη Γαλτά και μίλησε για τα κέρδη των ''πράσινων''.

Οι ''πράσινοι'' βρέθηκαν πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς κι εν τέλει ηττήθηκαν από τη Γαλατάσαραϊ στην αυλαία του τουρνουά στο Κάουνας. Σε αυτό, ακριβώς, το κακό ξεκίνημα στάθηκε ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Παράλληλα ο Μαυροβούνιος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο καθώς και από το γεγονός ότι πήραν χρόνο συμμετοχής οι νεαροί παίκτες της ομάδας.

"Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά τον αγώνα. Στο πρώτο μέρος παίξαμε πολύ άσχημα κάνοντας αρκετά λάθη στην άμυνα. Επίσης και στην επίθεση ήμασταν κακοί. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάσαμε βελτίωση και αυτό φαίνεται στο γεγονός ότι κερδίσαμε και στα δύο δεκάλεπτα. Βελτιώσαμε την επιθετική μας απόδοση και την αμυντική μας παρουσία απέναντι στα πικ εντ ρολ του αντιπάλου μας. Αυτό που κρατάμε είναι ότι έπαιξαν όλοι οι παίκτες και κυρίως ότι πήραν χρόνο τα νέα παιδιά" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ