ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιβάνοβιτς: ''Χρειαζόμαστε χρόνο''

Ιβάνοβιτς: ''Χρειαζόμαστε χρόνο''
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κηφισιά στο ΟΑΚΑ και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς υπενθύμισε ότι οι ''πράσινοι'' είναι μια νέα ομάδα που χρειάζεται χρόνο για να βρει τον ρυθμό της. Τι δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (12/10, 19:30) την Κηφισιά στην πρεμιέρα της Basket League χωρίς τους Διαμαντάκο (διάστρεμμα), Μαυροκεφαλίδη (τετρακέφαλος), Παππά, Χαραλαμπόπουλο (θλάσεις).

Στο μεταξύ, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου ενώ εξήγησε ότι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα.

''Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα κι ακόμα χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να βρούμε το ρυθμό μας και να φτάσουμε στην επιθυμητή κατάσταση, προπόνηση με προπόνηση κι αγώνα με αγώνα. Πρέπει, όμως να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της πρεμιέρας.Όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος είναι δύσκολοι. Η Νέα Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα και διαθέτει έμπειρους παίκτες. Θα πρέπει λοιπόν κι εμείς να παίξουμε καλά.

Εκείνο που ευχόμαστε είναι να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας υποστηρίξει και βέβαια να δημιουργήσουμε και να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Αυτός είναι και ο μεγάλος μας στόχος και η ευχή μας ταυτόχρονα'' ανέφερε ο Μαυροβούνιος τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Φώτσης: ''Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας''

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης πρόσθεσε ''Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά στο πρωτάθλημα. Μέχρι την πρεμιέρα θα έχουμε δώσει μόνο έναν επίσημο αγώνα. Πάντως αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θέλουμενα ξεκινήσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο στόχος μας, όπως κάθε χρονιά, είναι να πρωταγωνιστήσουμε και να φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα γίνεται. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να γίνει ένα όμορφο πρωτάθλημα και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Σε ότι αφορά εμάς, θέλουμε τον κόσμο κοντά μας στη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ