ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιβάνοβιτς: "Σημαντική νίκη για εμάς"

Ιβάνοβιτς: "Σημαντική νίκη για εμάς"

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς παραδέχθηκε ότι η άμυνα της Κηφισιάς δημιούργησε προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Τι ανέφερε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, για την ήττα από τους "πράσινους".

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νέας Κηφισιάς και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς παραδέχθηκε πως οι "πράσινοι" έφτασαν σε μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας, στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού ανέφερε χαρακτηριστικά: "Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου αλλά και σε εκείνους της Νέας Κηφισιάς για ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας έπαιξε πολύ καλά και χρησιμοποίησε μια άμυνα διαφορετική από αυτήν που παίζει. Μας δημιούργησε προβλήματα στο σουτ. Παρ’ όλα αυτά είμαστε χαρούμενοι γιατί είναι σημαντική η νίκη για εμάς".

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον πρόσθεσε "Ήταν ένα δύσκολο ματς. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Η Νέα Κηφισιά έπαιξε δυνατά. Εμείς βρήκαμε ρυθμό και βελτιώσαμε την άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο. Νομίζαμε ότι είχαμε πάρει μια διαφορά ασφαλείας, αλλά δεν ήταν έται. Η Κηφισιά επέστρεψε, αλλά τελικά κερδίσαμε".

Παπαθεοδώρου: "Ρισκάραμε αλλά..."

Ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, επισήμανε: "Κάναμε μια καλή προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τη κούραση του Παναθηναϊκού. Αλλάξαμε την ποιότητα της άμυνάς μας και τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Ρισκάραμε να παίξουμε χωρίς βοήθειες τον Μπατίστα. Η ποιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού όμως έδωσε την δυνατότητα στους αντιπάλους μας να πάρουν πολλές δεύτερες προσπάθειες".

Ο Εξάβιε Σάιλας εκπροσώπησε τους παίκτες της Νέας Κηφισιάς: "Έχω τεράστιο σεβασμό στον Παναθηναϊκό. Παίξαμε καλά και είχαμε μια ευκαιρία να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε όμως. Η προσπάθειά μας ήταν πολύ καλή και ελπίζω ότι θα είμαστε καλύτεροι από τον πρώτο γύρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ