ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Honouring our Legacy" προς τιμήν του Διαμαντίδη

"Honouring our Legacy" προς τιμήν του Διαμαντίδη

Ενόψει του "Diamonds Are Forever", η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods τοποθέτησε ειδικό αφιερωματικό λογότυπο για τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο κέντρο του παρκέ του ΟΑΚΑ, το οποίο αναγράφει "Honouring our Legacy".

Η βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη και η απόσυρση του Νο13 είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να τιμήσει τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με την αφοσίωση και την αγάπη για το "τριφύλλι".

Οι "πράσινοι" θα δώσουν στον μέχρι πρότινος αρχηγό τους το "αντίο" που του αρμόζει, με το "Diamonds Are Forever" να είναι προ των πυλών. Στο πλαίσιο των ενεργειών του "Honouring Our Legacy", μιας δράσης που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο με τη βράβευση της κορυφαίας πεντάδας του συλλόγου την τελευταία τριακονταετία, το "τριφύλλι" θα δώσει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να δουν για τελευταία φορά τον Δημήτρη Διαμαντίδη εν δράσει στο παρκέ, πριν τον αποχαιρετήσουν με τις δέουσες τιμές.

Related content

Διαμαντίδης: "Είμαι ευγνώμων για αυτό που κάνουν για μένα"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μιλώντας στην κάμερα της ΚΑΕ, είπε τα εξής: "Νοιώθω υπέροχα είπα και πριν ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα ότι παρευρίσκονται τόσες ομάδες. Ευχαριστώ άλλη μια φορά την ΚΑΕ για αυτό το τουρνουά. Είμαι ευγνώμων για αυτό που κάνουν για μένα. Επίσης είναι σημαντικό το ότι μέρος των εσόδων θα δοθούν σε δυο ιδρύματα τα οποία έχω επιλέξει εγώ, δυο ιδρύματα στην Καστοριά και ίσως αυτό είναι το κυριότερο απ' όλα. Εύχομαι ο κόσμος που θα έρθει να δει ένα όμορφο θέαμα. Υπάρχουν τέσσερις καταξιωμένες ομάδες με πολλά ευρωπαϊκά τρόπαια".

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τόνισε: "Στον κόσμο δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο. Όσον αφορά το πρόσωπο μου, σίγουρα ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που με αγάπησαν και προσπάθησα και εγώ να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα. Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα γιατί οι παίκτες σε μια ομάδα έρχονται, παίζουν, φεύγουν αλλά η ομάδα είναι εκεί και συνεχίζει ο σύλλογος. Εύχομαι ο κόσμος να συνεχίσει όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια να στηρίζει την ομάδα και ιδιαίτερα στα δύσκολα το οποίο, πάλι το τονίζω, πάντα ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν δίπλα στις δύσκολες στιγμές. Και νομίζω ότι και φέτος η ομάδας έχει πάρα πολύ αξιόλογο ρόστερ και όλοι μας θα είμαστε εκεί να την βοηθήσουμε".

Πεδουλάκης: "Δεν αναπληρώνεται παίκτης σαν τον Διαμαντίδη"

Αναπληρώνεται ένας παίκτης όπως ο Διαμαντίδης; "Όχι είναι πολύ δύσκολο γιατί είναι πολυσύνθετος και μέσα στο παιχνίδι συμμετέχει σε πολλές μορφές του παιχνιδιού οπότε είναι δύσκολο να αναπληρωθεί. Μπορείς να βρεις έναν καλό σκόρερ, έναν καλό ριμπάουντερ. Αλλά ο Δημήτρης ήταν σε πολλές κατηγορίες που συμμετείχε και η συμπεριφορά του και ο τρόπος του που ένωνε την ομάδα νομίζω θα μας λείψει".

Για το τουρνουά: "Νομίζω ότι αποχαιρετούμε τον καλύτερο παίκτη που έχει παίξει στον σύλλογο του Παναθηναϊκού και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να του δώσουμε την τιμή που του αξίζει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ