ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η φιέστα του πρωταθλητή Παναθηναϊκού

Η φιέστα του πρωταθλητή Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου μαζί με τον κόσμο του στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Δείτε VIDEOS από την "πράσινη" φιέστα!

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την κατάκτηση του φετινού νταμπλ μπροστά στον κόσμο του, ο οποίος ήρθε στο ΟΑΚΑ για να δει την απονομή των πρωταθλητών.

Οι "πράσινοι" πήραν και με το παραπάνω το χειροκρότημα των οπαδών του, ενώ όλοι μαζί αποχαιρέτησαν τον μεγάλο Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στην σπουδαία καριέρα του.

Δείτε το Live της φιέστας του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου...

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, έπειτα από το χειροκρότημα του κόσμου των "πρασίνων" έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας για την φετινή εξαιρετική χρονιά , ενώ παράλληλα απάντησε και στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ο οποίος πέρυσι τραγουδούσε το "Που σαι Θανάση".

η γιορτή άρχισε με την παρουσίαση των παικτών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν ένα μίνι-ματς για περίπου δέκα λεπτά, προσφέροντας θέαμα στους οπαδούς που συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν με την ομάδα την κατάκτηση του νταμπλ.

Ακολούθησε η απονομή του τροπαίου από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει η βράβευση του σπουδαίου, Κώστα Τσαρτσαρή δια χειρός του προέδρου της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τον Έλληνα φόργουορντ να τονίζει πως " θα είστε πάντα η οικογένεια μου".

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή στον ουρανό του ΟΑΚΑ, μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την κόρη του Θαναση Γιαννακόπουλου, Κατερίνα, με τον κόσμο στη συνέχεια να μπαίνει στο παρκέ για να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες το φετινό νταμπλ.

Διαμαντίδης: "Εξαιρετικός χαρακτήρας ο Τσαρτσαρής"

Αμέσως μετά τη φιέστα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για το τέλος της καριέρας του Κώστα Τσαρτσαρή, λέγοντας: " Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Χάρηκα πολύ που τον γνώρισα. Είναι ένα πολύ καλό παιδί το γνωρίζω από την Εθνική ομάδα. Είχε πάρει μία απόφαση να σταματήσει και πρέπει να την σεβαστούμε. Θα έχει την ευκαιρία πλέον να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια του. Από εκεί και πέρα, το σημαντικό είναι ότι τελειώσαμε τη σεζόν κατακτώντας δύο τίτλους".

Δείτε φωτογραφίες:

Η φιέστα του πρωταθλητή Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS
Η φιέστα του πρωταθλητή Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS
Η φιέστα του πρωταθλητή Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Μανώλης Παπαμακάριος έγραψε στο twitter για τον Κώστα Τσαρτσαρή...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ