ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η υπομονή του Γκιστ για την επιστροφή

Η υπομονή του Γκιστ για την επιστροφή

Ο Τζέιμς Γκιστ βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ώστε να περάσει από σειρά εξετάσεων που θα κρίνουν το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και δεν χάνει την υπομονή του.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις έχοντας χάσει ένα σημαντικό κομμάτι από το φετινό του παζλ. Ο λόγος για τον Τζέιμς Γκιστ που συνεχίζει ν' ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, κάνοντας σταθερά βήματα για επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Τις τελευταίες ημέρες ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και θα περάσει από μία σειρά εξετάσεων από τον γιατρό που του έκανε την επέμβαση, ώστε να διαπιστωθεί η πορεία της αποκατάστασης του τραυματισμού του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, από τις απαντήσεις θα φανεί και ο χρόνος που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, κάτι το οποίο περιμένει ο Τσάβι Πασκουάλ. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο γι' Απρίλιο, ωστόσο είναι πιθανό τα δεδομένα ν' αλλάξουν από τ' αποτελέσματα τα οποία θα προκύψουν από τις εξετάσεις.

Ο Γκιστ πάντως, συνεχίζει το πρόγραμμα που του έχουν συστήσει οι γιατροί για να επανέλθει και από τις ΗΠΑ, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω instagram που δείχνει για το πώς αντιμετωπίζει την κατάστασή του, ανυπομονώντας να μπει ξανά στη μάχη των παρκέ. «Η υπομονή είναι αληθινή αρετή», έγραψε ο Αμερικανός φόργουορντ και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το διάστημα το οποίο θα χρειαστεί ακόμα, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος.

Patience is a true Virtue #LevitateLevitateLevitate

A photo posted by James Gist III (@gistopoulous14) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ