ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ώρα του Χάντερ στον Παναθηναϊκό

Η ώρα του Χάντερ στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο (29/2, 18:00), με τον Βινς Χάντερ να είναι έτοιμος και άπαντες να βρίσκονται εν αναμονή της πρώτης του εμφάνισης με την πράσινη φανέλα.

Μπορεί ο βαθμός δυσκολίας να μην είναι ο ίδιος, αλλά οι παίκτες του Παναθηναϊκού προετοιμάστηκαν για τον αγώνα με το Λαύριο (29/2, 18:00) έχοντας τον ίδιο βαθμό συγκέντρωσης, όπως σε όλα τα τελευταία παιχνίδια. Οι "πράσινοι" βρίσκονται σε ανοδική πορεία τον τελευταίο μήνα, κάτι που θέλουν να επιβεβαιώσουν με μία ακόμη καλή εμφάνιση, αυτή τη φορά απέναντι στους νεοφώτιστους.

Ο Σάσα Τζόρτζεβις δεν υπολογίζει στους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Νίκο Παππά, που συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, την ώρα που ο Σάσα Πάβλοβιτς -θυμίζουμε ότι- είναι εκτός του ρόστερ του Παναθηναϊκού για τους αγώνες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Αυτό, λοιπόν, που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ όλα είναι το αν θα κάνει ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα ο Βινς Χάντερ. Ο 22χρονος σέντερ, που έφτασε στη χώρα μας την περασμένη εβδομάδα, προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες υπό τις οδηγίες του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος τη Δευτέρα (29/2, 18:00) θα πάρει τις αποφάσεις του για το αν θα δηλωθεί ο νεοαποκτηθείς παίκτης στο ελληνικό ρόστερ του "τριφυλλιού".

Το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί για πρώτη φορά στη δωδεκάδα με σκοπό να βρει ρυθμό πριν το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουνικάχα Μάλαγα (3/3, 21:45) για την 8η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ