ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ώρα του Παππά!

Η ώρα του Παππά!
INTIME SPORTS

Ο "μπόμπερ" του Παναθηναϊκού πατάει… γκάζι για να επιστρέψει και το Sport24.gr αποκαλύπτει πότε θα μπει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Τον περασμένο Μάιο, η ατυχία χτύπησε για τα καλά τον Νίκο Παππά και κατ' επέκταση τον Παναθηναϊκό που είχε μπροστά του, τους τελικούς με τον Ολυμπιακό και πολλά προβλήματα ν’ αντιμετωπίσει. Εκείνο το Σάββατο στις 16 του μήνα κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο, ο 25χρονος γκαρντ του "τριφυλλιού" τραυματίστηκε σοβαρά καθώς υπέστη ρήξη μηνίσκου και πρόσθιου χιαστού. Αυτή η εξέλιξη είχε ως συνέπεια, ο Παππάς να υποβληθεί σε επέμβαση από τον γιατρό του "τριφυλλιού", Θανάση Κονίδη έπειτα από λίγες ημέρες κι από τότε όλα τ’ άσχημα νέα ανήκουν στο παρελθόν.

Μετά από 172 μέρες, πολλές ώρες θεραπείας και σκληρής δουλειάς, ο Παππάς έχει βρει τον καλό του εαυτό και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση. Το σημαντικότερο όλων είναι πως όλα έχουν πάει περίφημα, χωρίς να αισθάνεται κάποια ενόχληση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο "μπόμπερ" του "τριφυλλιού" είναι στην τελική ευθεία καθώς στις 20 Νοεμβρίου θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Συγκεκριμένα, μετά το εντός έδρας ματς με την Λοκομοτίβ Κουμπάν στο ΟΑΚΑ για την έκτη αγωνιστική της Euroleague, αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς, κάτι που σημαίνει πως αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Βέβαια, οι δύο πρώτοι μήνες αναμένεται να είναι αναγνωριστικοί για τον ίδιο αφού δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να παίζεις αμέσως στο 100% μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό. Παρόλα αυτά, ο εγωισμός του Νίκου Παππά σε συνδυασμό με το γεγονός πως έχει δουλέψει πάρα πολύ από το καλοκαίρι σε όλους τους τομείς μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως ίσως και νωρίτερα να τον δούμε σε φουλ ρυθμούς, όπως μας είχε συνηθίσει πριν από τον τραυματισμό του.

Θηρίο… στο κλουβί

Η ώρα του Παππά!
INTIME SPORTS

Εδώ και πολλές ημέρες πάντως, είναι καθημερινά στο ΟΑΚΑ και δουλεύει σκληρά για να μπει σε κανονικό ρυθμό τόσο με τους Μίλαν Μίνιτς, Γκόραν Μπιέντοφ, όσο και με τον γυμναστή της ομάδας, Σάββα Αρώνη. Πολύ σημαντικό ρόλο αναφορικά με το κομμάτι της ψυχολογίας έχουν παίξει όλοι μέσα στον Παναθηναϊκό που είναι δίπλα στον Παππά και αισθάνεται εξαιρετικά, έτοιμος να… εκτελέσει πάνω στο παρκέ κι έχοντας αφήσει ακόμα μια περιπέτεια πίσω του.

Το τελευταίο διάστημα η ατυχία με τους τραυματισμούς, δεν έχει αφήσει σε ησυχία τον Παναθηναϊκό, με τελευταίο θύμα τον Τζέιμς Γκιστ, ωστόσο η ομάδα βαδίζει στον σωστό δρόμο και δουλεύοντας, ώστε να βελτιώσει τις αδυναμίες της. Με την επιστροφή του Παππά μάλιστα, θα βρει ακόμα μία σημαντική λύση επιθετικά αφού και στην περσινή Euroleague ήταν ο πρώτος σκόρερ του "τριφυλλιού" με 11 πόντους κατά μέσο όρο σε 22 αγώνες. Οπότε σε λίγες ημέρες ο Τζόρτζεβιτς θα είναι σε θέση να… σβήσει μία σημαντική απουσία και να καταστρώσει αναλόγως τα πλάνα για τις μάχες που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ