ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ώρα της αυτοκριτικής στον Παναθηναϊκό

Η ώρα της αυτοκριτικής στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε από την Πολωνία το μεσημέρι του Σαββάτου (7/11), με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να δίνει ρεπό στους παίκτες του. Αύριο (8/11) θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών.

Όπως και να το κάνουμε, η ήττα από τη Ζιελόνα Γκόρα έφερε έντονο προβληματισμό στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού. Τόσο το αρνητικό αποτέλεσμα όσο -πολύ περισσότερο- η εικόνα της ομάδας στην αναμέτρηση με την πολωνική ομάδα επέτεινε τον προβληματισμό που προϋπήρχε ελέω της συντριβής από την Μπαρτσελόνα.

Με αυτό ως γνώμονα και θέλοντας να στείλει... μήνυμα, η διοίκηση του "τριφυλλιού" επέβαλε πρόστιμο ύψους 50 χιλιάδων ευρώ στους παίκτες . Είναι σαφές άλλωστε πως τέτοιες εμφανίσεις δεν αρμόζουν στους "πράσινους", ειδικά από τη στιγμή που στην αντίπερα όχθη βρισκόταν η -κατά τεκμήριο- πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Για τις "πληγές" του Παναθηναϊκού στην Euroleague διαβάσατε .

Αυτές θα προσπαθήσει να επουλώσει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς την Κυριακή (8/11), ημέρα κατά την οποία θα αναλυθούν ενδελεχώς όσα (πολλά) πήγαν λάθος κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα. Κι από εκεί θα ξεκινήσει η προσπάθεια ανασύνταξης, εν όψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πατρών (9/11, 18:30), με φόντο φυσικά το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις Κάουνας. Εκεί όπου η νίκη είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Τζέιμς Γκιστ συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας που έχει ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ "τρέχει" να προλάβει τη μονομαχία με τη Ζάλγκιρις, αφού η παρουσία του στην "πράσινη" πεντάδα είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμη, δεδομένων των προβλημάτων που υπάρχουν στη φροντ λάιν. Το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται πάντως να τον πιέσει αφού το τελευταίο πράγμα που θέλουν άπαντες στο "τριφύλλι" είναι μια ενδεχόμενη υποτροπή, που θα τον αφήσει εκτός μάχης για μεγαλύτερο διάστημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ