ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η βεντέτα στη Μάνη, η μετανάστευση, η νομική και ο Παναθηναϊκός

Η βεντέτα στη Μάνη, η μετανάστευση, η νομική και ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Την Πέμπτη (18/6) επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Τάκη Μπαλτάκου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το Sport24.gr παρουσιάζει την ιστορία του γνωστού νομικού.

Ο Τάκης Μπαλτάκος υπήρξε συνεργάτης της οικογένειας Γιαννακόπουλου από το 1990, οπότε ο Παναθηναϊκός ήθελε να πάρει έναν παίκτη (το όνομα αυτού ήταν Γιώργος Τσιφούτης) από τον Πανσερραϊκό, αλλά είχε προκύψει ένα νομικό πρόβλημα και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κάλεσε τον έγκριτο νομικό να το λύσει -για να γίνει νομικός σύμβουλος της ΕΠΑΕ, επί προεδρίας του αείμνηστου Γιώργου Δέδε. Το 1992 έγινε νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ, θέση από την οποία αποχώρησε πέντε χρόνια αργότερα, εν τούτοις δεν είχε εγκαταλείψει την "πράσινη" ΚΑΕ. Αυτό έγινε το 2007. Έκτοτε, οι δρόμοι δεν ήταν ακριβώς χωριστοί, αλλά δεν ήταν και άρρηκτα συνδεδεμένοι. Αυτό το τελευταίο, άλλαξε πριν δυο ημέρες, οπότε ανακοινώθηκε επισήμως, η επιστροφή του.

Με αυτήν την ευκαιρία, το Sport24.gr -σε συνεργασία με το News247.gr- σας παρουσιάζει την ιστορία του γνωστού νομικού, από τους Αμπελόκηπους, στις κερκίδες τις Λεωφόρου, από εκεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, τα αθλητικά σωματεία και τη Βουλή.

Η πολιτική του καριέρα έληξε την άνοιξη του 2014, οπότε προέκυψε το video με τον ίδιο να συνομιλεί με τον Ηλία Κασιδιάρη, για τις διώξεις των μελών της "Χρυσής Αυγής".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ