ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η τύχη των "4" και ο ρόλος του Πασκουάλ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ EUROKINISSI SPORTS

Ένα μεγάλο ερωτηματικό υπάρχει αναφορικά με την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, σχετικά με την τύχη που θα έχουν οι τέσσερις παίκτες που δεν μπήκαν στο πούλμαν.

Την στιγμή που η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods συνεχίζει το ταξίδι της επιστροφής για την Αθήνα, ουδείς γνωρίζει -για την ώρα- ποιο θα είναι το μέλλον των τεσσάρων παικτών που αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο πούλμαν με τους συμπαίκτες τους.

Οι Αντώνης Φώτσης, Κρις Σίνγκλετον, Μάικ Τζέιμς και Κένι Γκάμπριελ αποφάσισαν να ταξιδέψουν μεμονωμένα για την Αθήνα , αψηφώντας την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Μία απόφαση που θα δρομολογήσει εξελίξεις αναφορικά με το status τους στην ομάδα. Μετά απ' όσα έχουν συμβεί άλλωστε, είναι εύκολα αντιληπτό πως το κλίμα εντός των "πρασίνων" και ανάμεσα στα δυο "στρατόπεδα" δεν είναι το καλύτερο δυνατό, την ώρα που αναμένονται νεότερα, από την στιγμή που η αποστολή θα φτάσει στη βάση της.

Το ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τσάβι Πασκουάλ θα κρίνει τα πάντα, τόσο για τους τέσσερις παίκτες όσο και για τον ίδιο τον 44χρονο τεχνικό, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος απ' όσα έγιναν την Τετάρτη (26/4), έχοντας στο μυαλό του το ενδεχόμενο παραίτησης .

Για την ώρα, η πλευρά των παικτών που ταξίδεψαν αεροπορικώς για την Αθήνα δεν έχουν ενημερωθεί (επίσημα ή ανεπίσημα) για τις προθέσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ωστόσο αυτός που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο είναι ο Κρις Σίνγκλετον. Από την στιγμή άλλωστε, που η Μπαρτσελόνα προσέγγισε άμεσα τον εκπρόσωπό του , εκφράζοντας ενδιαφέρον για τον παίκτη, είναι σαφές πως υπάρχει ένα plan b για τον ίδιο. Το οποίο βέβαια για να προχωρήσει και να υλοποιηθεί θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από το "τριφύλλι" (σ.σ.: στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν για +1) και opt-out ΜΟΝΟ για το ΝΒΑ.

Από εκεί και πέρα, επειδή όλα παίζουν ρόλο και επειδή ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει έναν ακόμη στόχο να κυνηγήσει, πρέπει να επισημάνουμε το εξής: έχει ολοκληρωθεί η προθεσμία για αλλαγές παικτών βάσει του καταστατικού του ΕΣΑΚΕ, κάτι που σημαίνει πως οι "πράσινοι" δεν έχουν το δικαίωμα να φέρουν άλλους παίκτες για τα ημιτελικά και τους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League.

Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, πως ο Ντιμίτρις Νίκολς δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι, όπως επίσης ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης/αντικατάστασης παικτών από εδώ και στο εξής. Κάτι που γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό Superfoods. Με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται.

Δείτε σε video την άφιξη των τεσσάρων παικτών στην Αθήνα.

260417_pao from eurokinissi on Vimeo.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ