ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρώτη φορά του Παναθηναϊκού

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÁÑÇÓ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÁÑÇÓ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στον Άρη, με το γ' δεκάλεπτο να είναι το χειρότερο που έχει καταγράψει φέτος στη Stoiximan.gr Basket League. Στην EuroLeague το φαινόμενο έχει συμβεί δις.

Το παιχνίδι απέναντι στον Άρη χαρακτηρίστηκε από την έλλειψη ενέργειας για τον Παναθηναϊκό Superfoods. Δικαιολογημένα αφού οι "πράσινοι" αντιμετώπισαν την Παρασκευή (3/3) την Νταρουσάφακα, σε έναν αγώνα με μεγάλη ένταση, για να κάνουν το ταξίδι της επιστροφής την επόμενη μέρα.

Το μυαλό και το σώμα δεν είχαν προλάβει να εγκλιματιστούν στα δεδομένα των "κίτρινων", με το +21 του β' δεκαλέπτου να γίνεται "καπνός" με συνοπτικές διαδικασίες. Ένα από τα στοιχεία που επιβεβαίωσαν τη μεγάλη αυξομείωση στην απόδοση των "πρασίνων" ήταν ο μονοψήφιος αριθμός πόντων που σημείωσαν στη γ' περίοδο. Εκεί "πάτησε" ο Άρης άλλωστε για να επιστρέψει και να πλησιάσει μέχρι το -4 (55-51) στις αρχές της τελευταίας περιόδου.

Ήταν μάλιστα η πρώτη φορά φέτος στη Stoiximan.gr Basket League, που η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ σημείωσε μονοψήφιο αριθμό πόντων. Με 2/6 δίποντα, 0/9 τρίποντα, 5/9 βολές, 12 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 4 λάθη, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ήταν η χειρότερη εμφάνιση δεκαλέπτου τη φετινή αγωνιστική περίοδο για το "τριφύλλι". Εντός των συνόρων έτσι είναι, όσον αφορά τώρα την EuroLeague, είναι ένα φαινόμενο που έχει επαναληφθεί δις μέχρι στιγμής.

Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα και το εκτός έδρας με την Μπαρτσελόνα, οι "πράσινοι" είχαν σημειώσει τον ίδιο -μονοψήφιο- αριθμό πόντων (9) σε δ' και γ' περίοδο, αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα, απέναντι στους "ερυθρόλευκους" είχαν 2/6 δίποντα, 1/8 τρίποντα, 2/5 βολές, 10 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 4 λάθη και 1 κλέψιμο στο δεκάλεπτο που "έκλεισε" το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να επιτρέψουν -προς στιγμήν- στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς να πλησιάσει στο σκορ και να διεκδικήσει τη νίκη. Όσον αφορά το παιχνίδι του "Παλάου Μπλαουγκράνα", με 2/5 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 2/2 βολές, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη "τελείωσαν" όλα πολύ νωρίτερα του αναμενομένου.

Στην αντίπερα όχθη, στη διάρκεια της φετινής σεζόν, ο Παναθηναϊκός έχει κρατήσει τον αντίπαλο σε μονοψήφια παραγωγικότητα σε δεκάλεπτο συνολικά δέκα (10) φορές -δύο στην EuroLeague και οκτώ στη Stoiximan.gr Basket League. Πρόκειται για τους αγώνες με Μπασκόνια (9 στο δ') και Αρμάνι Μιλάνο (8 στο β') για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ εντός των συνόρων συνέβη απέναντι σε Κύμη (9 στο γ' στον α' γύρο και 8 στο β' στον β' γύρο), Δόξα Λευκάδας (9 στο β' - εκτός έδρας), Ρέθυμνο (8 στο γ' στο ΟΑΚΑ), ΠΑΟΚ (8 στο β' - εκτός έδρας, Ολυμπιακό (8 στο β' στο ΟΑΚΑ), Κόροιβο (9 στο γ' - εκτός έδρας) και Κολοσσό (9 στο γ' στο Βενετόκλειο).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ