ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Η πρόταση στον Σλούκα κατατέθηκε επίσημα"

"Η πρόταση στον Σλούκα κατατέθηκε επίσημα"
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε για τη δήλωση του Κώστα Σλούκα, υπενθυμίζοντας πως όλα έγιναν με τη... γνωστή διαδικασία. Επιβεβαιώνει ο Καπάζογλου.

Η πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στον Κώστα Σλούκα λίγες ώρες μετά το φινάλε του πρωταθλήματος προκάλεσε αίσθηση. Ο τρόπος με τον οποίο έγινε, σύμφωνα με τον 25χρονο γκαρντ όμως, ήταν αστείος . Το τόνισε κι ο ίδιος με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ.

Επί των δηλώσεών του τοποθετήθηκαν οι "πράσινοι" επισημαίνοντας πως όλα έγιναν βάσει της προβλεπόμενης διαδικασίας. Ήτοι, μέσω του εκπροσώπου του, Παναγιώτη Καπάζογλου, μιας και ο παίκτης είναι ελεύθερος -άρα δεν υπάρχει το προαπαιτούμενο της επαφής με την ομάδα στην οποία ανήκει. Το αν μείνει λοιπόν στο ΣΕΦ ή θα ανηφορίσει στο ΟΑΚΑ, βρίσκεται στη διακριτική του ευχέρεια .

Επιβεβαιώνει ο ατζέντης του

Την πρόταση του Παναθηναϊκού για διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Κώστα Σλούκα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο μάνατζερ του παίκτη, Πάνος Καπάζογλου, επισημαίνοντας ωστόσο πως προτεραιότητα του παίκτη είναι πάντα ο Ολυμπιακός.

''Έγινε η πρόταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και κατατέθηκε επισήμως (1,6 εκ. ευρώ για 2 χρόνια). Ο αθλητής εξάλλου έκανε μία δήλωση. Αυτό είναι κάτι που υφίσταται. Προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός. Πρώτα θα μιλήσει με τον προπονητή του τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με τους προέδρους και μετά θα συζητήσει οποιαδήποτε άλλη πρόταση'' δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Πάνος Καπάζογλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ