ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η προφητεία του Ρίβερς για το Κύπελλο Ελλάδας

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πέρα από εξαιρετικός σουτέρ, ο Κέι Σι Ρίβερς αποδεικνύεται... προφήτης! Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods προέβλεψε το πρωί (9/10) πως η ΑΕΚ θα είναι ο αντίπαλος των "πρασίνων" στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας και έπεσε μέσα.

Την επομένη της εκτός έδρας νίκης επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods βρέθηκαν στην Κηφισιά για μία χορηγική εκδήλωση του "τριφυλλιού". Παρά την κούραση και την αϋπνία (λόγω υπερέντασης), οι "πράσινοι" ήταν αρκετά ευδιάθετοι, με την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας να αποτελεί θέμα συζήτησης σε πολλά από τα "πηγαδάκια" που στήθηκαν.

Σε ένα εξ αυτών, ο Κέι Σι Ρίβερς είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Όχι μόνο γιατί το βράδυ της Κυριακής (8/10) έδωσε την σπίθα για το "διπλό" των "πρασίνων" στο ΣΕΦ, αλλά κυρίως επειδή προέβλεψε πως η ΑΕΚ θα είναι ο αντίπαλος της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας. Την στιγμή που ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, κι ενώ άπαντες ήταν εν αναμονή της κλήρωσης των δύο ζευγαριών της ημιτελικής φάσης, ο 30χρονος φόργουορντ έκανε τη... μαντεψιά του!

Κι έπεσε μέσα, με το "τριφύλλι" να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (ως τυπικά φιλοξενούμενο) στις 5 Νοεμβρίου .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ