ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η "πράσινη" απάντηση στην ΕΣΗΕΑ

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ κατά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ήρθε η απάντηση των "πρασίνων" για το θέμα της τοποθέτησής τους για τον σχολιαστή της Cosmote TV.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ κατά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με αφορμή την τοποθέτηση του "τριφυλλιού" για τον σχολιαστή της Cosmote TV και τον τρόπο με τον οποίο μετέδωσε τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος έφερε την αντίστοιχη απάντηση.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη θέση της ΕΣΗΕΑ , οι "πράσινοι" σχολίαζαν πως " η ΕΣΗΕΑ και συνολικά οι Δημοσιογραφικές Ενώσεις επιδεικνύουν σπουδαία αντανακλαστικά και ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods "ανακαλύπτοντας" σε αυτήν την περίπτωση στοχοποίηση δημοσιογράφου. Βέβαια, ακόμη περιμένουμε την παρέμβασή της στην υπόθεση του ξυλοδαρμού που κατήγγειλε πως είχε ο επαγγελματίας δημοσιογράφος, Σωτήρης Γεωργίου από τον "επαγγελματία αθλητή" της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Μπόγρη.

Ακόμη περιμένουμε την παρέμβασή της για τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου Σπύρου Γραμμένου στον περσινό πέμπτο τελικό στο ΣΕΦ και γενικότερα για όλα όσα βιώνουν οι συνάδελφοί τους στο συγκεκριμένο γήπεδο χρόνια τώρα. Να σημειώσουμε πως στο ΟΑΚΑ ουδέποτε έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό. Από εκεί και πέρα, συμφωνούμε απόλυτα με το κομμάτι της ανακοίνωσης που αναφέρει πως: "ο ρόλος των δημοσιογράφων είναι να καλύπτουν και να σχολιάζουν τα γεγονότα". Και θα συμπληρώναμε μονάχα: "και να μην τα αποκρύπτουν ειδικά όταν τα βλέπει όλη η φίλαθλη Ελλάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ