ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, για τον Λάσμε

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, για τον Λάσμε
INTIME SPORTS

Η υπομονή του Παναθηναϊκού εξαντλείται όσον αφορά τον Στεφάν Λάσμε, με τον 33χρονο σέντερ να καλείται να αποφασίσει "εδώ και τώρα" που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά. Ασφυκτική πίεση από τη Γαλατάσαραϊ.

Η άμμος στην κλεψύδρα αδειάζει για τον Στεφάν Λάσμε, ο οποίος εξακολουθεί να αμφιταλαντεύεται όσον αφορά την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Παναθηναϊκός και η Γαλατάσαραϊ συνεχίζουν να ερίζουν για την υπογραφή του 33χρονου σέντερ, ο οποίος δεν έχει άλλα περιθώρια χρόνου για να αποφασίσει.

Κι αυτό γιατί οι "πράσινοι" του έδωσαν deadline μέχρι αύριο (25/7) το πρωί, αναμένοντας την απάντησή του "εδώ και τώρα". Δεν επιδέχεται νέας προθεσμίας άλλωστε η υπόθεση, αφού τα δεδομένα είναι σαφή και ξεκάθαρα. Από τη μία, το "τριφύλλι" που του προσφέρει την οικονομική φερεγγυότητα και την παρουσία στην Euroleague, από την άλλη η "τσιμ μπομ" που βασίζει τις όποιες ελπίδες της στο γεγονός πως προσφέρει περισσότερα χρήματα.

Το πρωί (23/7) το Sport24.gr ανέφερε πως η τουρκική ομάδα επανήλθε με νέα (τρίτη κατά σειρά) πρόταση στον 33χρονο σέντερ , με σκοπό να τον φέρει ακόμη πιο κοντά της. Τι λέει αυτή; Διετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές απολαβές που φτάνουν το 1.8 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που ο παίκτης μπορεί να το "σπάσει" το επόμενο καλοκαίρι, εφόσον προκύψει πρόταση από ομάδα της Euroleague. Του δίνει δηλαδή τη σιγουριά ενός υψηλού συμβολαίου για τη μεθεπόμενη σεζόν (2016-'17), αλλά και την επιλογή να τραβήξει για άλλες πολιτείες εφόσον βρει αυτό που θέλει -δίχως να υπάρχουν οικονομικές αξιώσεις από την πλευρά της Γαλατάσαραϊ.

Το μπαλάκι λοιπόν βρίσκεται στα χέρια του Στεφάν Λάσμε. Μαζί και η δυνατότητα της επιλογής. Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Γκαμπονέζο σέντερ, ο οποίος θα ενημερώσει άμεσα για την απόφασή του. Παναθηναϊκός και Γαλατάσαραϊ αναμένουν...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ