ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η μοναδική εμπειρία του #paoenight

Η μοναδική εμπειρία του #paoenight

Σε ένα ξεχωριστό, πρωτοποριακό και διαδραστικό concept συμμετείχαν 60 τυχεροί φίλοι του Παναθηναϊκού το βράδυ της Παρασκευής (4/12) στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Εξήντα τυχεροί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έζησαν μια πολύ όμορφη εμπειρία στο περιθώριο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, την περασμένη Παρασκευή (4/12).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

"Σε ένα ξεχωριστό, πρωτοποριακό και διαδραστικό concept συμμετείχαν 60 τυχεροί φίλοι του «τριφυλλιού», ηλικίας από 18 ως 25 ετών, το βράδυ της Παρασκευής (4/12) στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της Κανονικής Περιόδου της Ευρωλίγκας.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε το πρόγραμμα #paoenight σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΟΑΚΑ. Οι 60 τυχεροί φίλοι του Παναθηναϊκού, που είχαν «κερδίσει» τη συμμετοχή τους στο event μέσω σχετικού διαγωνισμού στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, είχαν τη δυνατότητα να περάσουν ξεχωριστές και όμορφες στιγμές και φυσικά να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα. Μια VIP εμπειρία, χωρίς κανένα κόστος για τους συμμετέχοντες.

Οι συμμετέχοντες στο event προσήλθαν νωρίτερα στο ΟΑΚΑ, έπαιξαν με τη συλλεκτική κονσόλα XBOX, απόλαυσαν τα προϊόντα της ΕΖΑ και της Red Bull ενώ πήραν και τα δώρα τους από την Stoiximan.gr , την Adidas και την Cosmote.

Ο σκοπός είναι προφανής: Να βρεθεί στο γήπεδο η νέα γενιά Παναθηναϊκών, να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, να απολαύσουν τις ανέσεις και να γίνουν μέρος του μεγαλείου της ιστορίας του Παναθηναϊκού…. Εκεί όπου η ιστορία γράφεται με μοναδικό τρόπο.

Το βέβαιο είναι ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα εξακολουθήσει τις πρωτοπόρες ενέργειες που θα έχουν ως επίκεντρο τον φίλαθλο της ομάδας και την επιθυμία να περνά όμορφες στιγμές στο ΟΑΚΑ.

Μείνετε συντονισμένοι, το #paoenight έγινε θεσμός και είναι εδώ για να στηρίξει τη νέα γενιά του Παναθηναϊκού!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ