ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Microsoft απάντησε στον Σίνγκλετον

Η Microsoft απάντησε στον Σίνγκλετον

Ο διάλογος που άνοιξε ο Κρις Σίνγκλετον με οπαδούς του Παναθηναϊκού το βράδυ της Τρίτης (12/7) έφερε την απάντηση της Microsoft! Δείτε τι σχολίασε στο Twitter.

Το βράδυ της Τρίτης (12/7) ο Κρις Σίνγκλετον ζήτησε τη βοήθεια των "ακολούθων" του στο Twitter για να αποφασίσει ποια παιχνιδομηχανή να αγοράσει. Το δίλημμα αφορούσε το XBOX 1 "S" και το XBOX 1 "Scorpion", αφού μοιάζει αναποφάσιστος σχετικά με το ποιο από τα δύο να προτιμήσει.

Η ανταπόκριση των φίλων του Παναθηναϊκού ήταν άμεση με κάποιους να του τάζουν τα πάντα, ενώ ένας άλλος τόνισε πως " αν κερδίσεις την Euroleague, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα σου πάρει τη Microsoft, μην ασχολείσαι με το XBOX"!

Η αμερικάνικη εταιρεία λογισμικού δεν άφησε ασχολίαστα όσα ειπώθηκαν στο Twitter, παίρνοντας θέση. Μέσω μάλιστα του επίσημου -ελληνικού- λογαριασμού της. "Το ζέσταμα μόλις άρχισε. Μπορείς επίσης να καλέσεις κάποιους φίλους σου", έγραψε χαρακτηριστικά, βάζοντας το hashtag #ChallegeAccepted (=πρόκληση αποδεκτή).

Κι ύστερα ήρθε η απάντηση του νεοαποκτηθέντα φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος σήκωσε το... γάντι και είπε πως " θα αποδεχθώ την προσφορά. Ετοιμάστε μου το FIFA".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ