ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η μεγάλη Τρίτη για Μπουρούση

Η μεγάλη Τρίτη για Μπουρούση

Η Τρίτη (12/7) είναι η πιο κρίσιμη μέρα στις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Μπουρούση. Την απάντηση του διεθνούς σέντερ περιμένουν το πρωί στο "τριφύλλι" και τις τελευταίες ώρες όλα δείχνουν πως θα είναι θετική!

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον Παναθηναϊκό σε ό,τι αφορά την απόκτηση του Γιάννη Μπουρούση. Οι "πράσινοι", που έχουν καταθέσει εδώ και αρκετές ημέρες την πρότασή τους στον διεθνή σέντερ, βρίσκονται εν αναμονή της απάντησής του, με τις πιθανότητες να πει το "ναι" να είναι εσχάτως αυξημένες.

Στο "τριφύλλι" περιμένουν την Τρίτη (12/7) την απάντηση του πρώην παίκτη της Λαμποράλ Κούτσα, προκειμένου εν συνεχεία να προχωρήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Χωρίς οριστική εξέλιξη (θετική ή αρνητική) στο δικό του θέμα, δεν μπορεί να υπάρξει άλλωστε περαιτέρω συζήτηση για τους άλλους παίκτες που ενδιαφέρουν και βρίσκονται στα υπ' όψιν. Είτε μιλάμε για τον Ίαν Βουγιούκα, είτε για τον Βίκτορ Κλαβέρ.

Από την πρώτη στιγμή, ο Γιάννης Μπουρούσης είχε ως πρώτη προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Με πέντε ομάδες άλλωστε να τον έχουν στη λίστα τους , κάτι τέτοιο έμοιαζε κάτι παραπάνω από πιθανό. Τις τελευταίες ώρες όμως, τα δεδομένα φαίνεται να διαφοροποιούνται, με τον Παναθηναϊκό να έχει αυξημένες πιθανότητες να τον κάνει δικό του και να ενισχυθεί σε μείζονα βαθμό στη θέση "5".

Εν αναμονή λοιπόν της απάντησής του την Τρίτη (12/7) βρίσκονται άπαντες στον Παναθηναϊκό. Αν τώρα, ζητήσει εκ νέου διορία κάποιων ημερών για να απαντήσει, το πιο πιθανό σενάριο είναι οι "πράσινοι" να εγκαταλείψουν την περίπτωσή του και να κινηθούν άμεσα για το plan b.

Όπως και να έχει, οι επόμενες ώρες είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμες για το μέλλον του 33χρονου σέντερ, ο οποίος καλείται να βρει απάντηση στο δίλημμα που έχει στο μυαλό του εδώ και ένα μήνα: ΝΒΑ ή Παναθηναϊκός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ