ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στηρίζει το συλλαλητήριο

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στηρίζει το συλλαλητήριο
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με αφορμή το συλλαλητήριο που θα κάνουν οι φίλαθλοι της ομάδας την Τετάρτη (25/11), τονίζοντας πως στηρίζει τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Το απόγευμα της Κυριακής (22/11), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλούσε τον κόσμο της ομάδας να διαδηλώσει ειρηνικά με αφορμή την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό . Από την πλευρά της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει τη στήριξή της στη συγκεκριμένη κίνηση, καταδικάζοντας παράλληλα τα φαινόμενα βίας που υπήρξαν το Σάββατο το βράδυ.

Αναλυτικά:

" H KAE Παναθηναϊκός συμπαρίσταται στην πρωτοβουλία της Παναθηναϊκής Οικογένειας για ειρηνική κινητοποίηση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την Τετάρτη (25/11) και θα τη στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις. Προτρέπει δε από την πλευρά της τον κόσμο της ομάδας να διαδηλώσει πολιτισμένα, ειρηνικά και με γνώμονα πάντα το καλό και το μέγεθος του συλλόγου. Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζουμε τη βία όμως απερίφραστα καταδικάζουμε και τους ηθικούς αυτουργούς αυτής που ουδεμία σχέση έχουν με την Παναθηναϊκή οικογένεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ