ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ είναι ο νέος χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, όπως γνωστοποίησε η "πράσινη" ΚΑΕ, ύστερα από το τέλος της συνεργασίας της το Stoiximan.gr.

Ύστερα από το τέλος της συνεργασίας της με το Stoiximan.gr , η οποία είχε διετή διάρκεια, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΟΠΑΠ για την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"H KAE Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ΟΠΑΠκαι τον καλωσορίζει ως μεγάλο χορηγό της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠθα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μέσω του δημοφιλούς παιχνιδιού ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Ο Παναθηναϊκός, που με τα 58 τρόπαια μεταξύ των οποίων τα 6 ευρωπαϊκά και το 1 διηπειρωτικό, θεωρείται η πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης την τελευταία 20ετία, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον ΟΠΑΠ, την κορυφαία εταιρεία του κλάδου των τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα.

Από την ίδρυσή του, το 1958, μέχρι σήμερα, ο ΟΠΑΠστηρίζει έμπρακτα τόσο τον ελληνικό αθλητισμό, όσο και την κοινωνία.

Παρά τις δυσκολίες που διανύει η χώρα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκόςκαι ο ΟΠΑΠέχουν πάντα ως στόχο την κορυφή και μαζί θα πορευτούν βασιζόμενοι στο κοινό τους όραμα για την πρόοδο του ελληνικού αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, από το 2000, έχει κατορθώσει να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των Ελλήνων, προσφέροντας μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας σε όλα τα αθλητικά γεγονότα.

O ΟΠΑΠείναι μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες τυχερών παιγνίων παγκοσμίως. Η εταιρεία έχει στην Ελλάδα τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων και παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα της".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ