ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η εβδομάδα της κρίσης για τον προπονητή

Η εβδομάδα της κρίσης για τον προπονητή

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αποφασίσει για τον προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αποφασίζει η ΕΕΑ για την καταγγελία του Ολυμπιακού.

Οι μέρες περνούν με τον Παναθηναϊκό να παραμένει δίχως προπονητή, τέσσερις ημέρες μετά το φινάλε του πρωταθλήματος. Το κενό όμως θα πάψει να υφίσταται μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αφού στο "τριφύλλι" έχουν διάθεση να "τελειώνουν" με την υπόθεση, προκειμένου να στρέψουν την προσοχή τους στα μεταγραφικά ζητήματα.

Από τα οποία ξεχωρίζει βέβαια το όνομα του Κώστα Σλούκα, στον οποίο έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση ύψους 1.6 εκατομμυρίων ευρώ για διετή συνεργασία. Ο 25χρονος γκαρντ έχει δηλώσει επανειλημμένως πως προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός, με το ραντεβού των δύο πλευρών να έχει τοποθετηθεί για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας . Όπερ και σημαίνει μέχρι τότε δεν πρόκειται να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη με τον παίκτη.

Για να επιστρέψουμε στα του προπονητή (που "καίει" τους "πράσινους"), το όνομα του Σάσα Ομπράντοβιτς βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, όπως έχει αναφέρει το Sport24.gr από τις 15/6 . Ο Σέρβος προπονητής πρέπει βέβαια να ξεκαθαρίσει τι και πως με τη γερμανική ομάδα, μέχρι τις 24/6, οπότε και θα ενεργοποιηθεί η option που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιό του .

Από την άλλη, το όνομα του Σούλη Μαρκόπουλου προέκυψε χθες (17/6) , μετά το φινάλε της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Άρη, αλλά πέραν της φημολογίας που προέκυψε δεν υπάρχει κάτι περισσότερο ως είδηση επί του θέματος -τούτη την ώρα.

Η ΕΕΑ αποφασίζει για την καταγγελία

Εξάλλου, στον Παναθηναϊκό ασχολήθηκαν -ξανά- σήμερα (18/6) με την καταγγελία που έχει καταθέσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών στον Μάνο Παπαδόπουλο. Ο πρόεδρος των "πρασίνων" έδωσε το παρών στη σημερινή σύσκεψη της ΕΕΑ, συνοδευόμενος από τον Τάκη Μπαλτάκο . Όπως ενημέρωσε μάλιστα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η απόφαση για την υπόθεση θα εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα -και πιο συγκεκριμένα στις 24/6.

Οι "πράσινοι" παρουσίασαν στοιχεία που αποδεικνύουν το νόμιμο της μεταβίβασης, κυρίως μέσω του τρόπου που αυτή έγινε. Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Μάνος Παπαδόπουλος μπορούσε να αγοράσει τις μετοχές της εταιρείας (η αξία των οποίων είχε πέσει αισθητά) έναντι μικρού ποσού, αφού αυτή ήταν ζημιογόνα τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, επισημαίνουν το αβάσιμο της καταγγελίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός βασιζόμενοι στην υπάρχουσα νομοθεσία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ