ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ΟΑΚΑ στις 5 πιο καυτές έδρες της "Equipe"

Το ΟΑΚΑ στις 5 πιο καυτές έδρες της "Equipe"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με αφορμή την αποψινή (27/4, 20:00) αναμέτρηση της Στρασμπούρ με τη Γαλατάσαραϊ στο "Αμπντί Ιπεκτσί", η "Equipe" ξεχώρισε τις πιο "καυτές" ευρωπαϊκές έδρες, με το ΟΑΚΑ να βρίσκεται στο Top 5. Πείτε την άποψή σας (poll)!

Η Στρασμπούρ δοκιμάζεται απόψε (27/4, 20:00) στο "Αμπντί Ιπεκτσί" για τον δεύτερο τελικό του Eurocup, έχοντας ως στόχο να υπερασπιστεί το +4 (66-62) της νίκης της στο πρώτο παιχνίδι. Η "καυτή" ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν απόψε οι παίκτες του Βενσάν Κολέ είναι ένα από τα θέματα στα οποία εστιάζουν οι γαλλικές ιστοσελίδες, με την ηλεκτρονική έκδοση της "Equipe" να παίρνει αφορμή από αυτό για να ξεχωρίσει τις πέντε πιο "καυτές" έδρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Μεταξύ αυτών βρίσκεται το ΟΑΚΑ, το οποίο "έχει χωρητικότητα 19.500 θέσεων, αποτελώντας το "σπίτι" έξι ευρωπαϊκών τροπαίων από το 1996 έως το 2011. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δημιουργούν μία ατμόσφαιρα που μπορεί να κάνει... θαύματα, αφού οι εξέδρες "παίρνουν φωτιά", τα συνθήματα σε καθηλώνουν και η πίεση που ασκείται στον αντίπαλο είναι άνευ προηγουμένου".

Στην ίδια πεντάδα βρίσκονται επίσης -πέραν του "Αμπντί Ιπεκτσί"- η Ulker Sports Arena της Φενέρμπαχτσε, η "Χάλα Πιονίρ" στην οποία αγωνίζονται οι Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας, αλλά και το "Μπομπλάν" της Λιμόζ. Τώρα για το τελευταίο, υπάρχουν αρκετές επιφυλάξεις, με τη γαλλική ιστοσελίδα να την ξεχωρίζει έναντι άλλων λόγω... εντοπιότητας προφανώς.

Ψηφίστε στο poll του Sport24.gr για την -κατά τη δική σας άποψη- πιο "καυτή" έδρα του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ