ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η έκπληξη στην αποστολή του Παναθηναϊκού

Η έκπληξη στην αποστολή του Παναθηναϊκού

Το τελευταίο βράδυ του Παναθηναϊκού στην Καστοριά είχε... αποθέωση και τιμητική πλακέτα από τους φίλους της ομάδας. Επιστρέφει στην Αθήνα την Κυριακή (9/9) η αποστολή των "πρασίνων".

Ιδιαίτερο ήταν το τελευταίο βράδυ των "πρασίνων" στην Καστοριά, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αφού την επιστροφή της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Περισσότεροι από εβδομήντα οπαδοί της ομάδας ήταν εκεί, περιμένοντας τους "πράσινους", για να τους αποθεώσουν.

Ο Σύνδεσμος Φίλων Παναθηναϊκού Καστοριάς απένειμε τιμητική πλακέτα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, την οποία παρέλαβαν οι Τσάβι Πασκουάλ και Μάνος Παπαδόπουλος. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" τους δώρισαν μια μπλούζα με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Με μια προπόνηση στο κλειστό του Άργους Ορεστικού συνεχίστηκε την Παρασκευή το απόγευμα (8/9), με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να κάνει θεραπεία, καθώς αισθάνθηκε ένα "σφίξιμο" στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Εξάλλου, αύριο (9/9) το πρωί οι "πράσινοι" θα προπονηθούν για ακόμα μια φορά στο γήπεδο, ενώ το απόγευμα θα δώσουν ένα κεκλεισμένων των θυρών φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Άρη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ