ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η απάντηση του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό

Η απάντηση του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Η επίσημη τοποθέτηση του Ολυμπιακού σχετικά με τη "συγγνώμη" που ζήτησε ο Παναθηναϊκός κατά τη χθεσινή (22/9) κλήρωση του πρωταθλήματος, δεν πέρασε ασχολίαστη από το "τριφύλλι".

Ανήμερα (23/9) της γιορτής του Παναθηναϊκού για τη βράβευση των πέντε κορυφαίων παικτών των τριών δεκαετιών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε επίσημα με αφορμή τη δήλωση που έκανε στην κλήρωση του πρωταθλήματος ο Τάκης Τριαντόπουλος.

Η θέση των "πρασίνων", όπως αυτή εκφράστηκε μέσω του Διευθύνοντα Συμβούλου της ομάδας (" Εμείς, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έχουμε την δύναμη να ζητήσουμε συγγνώμη αν κάποιους θίξαμε η αδικήσαμε") έφερε την αντίδραση των Πειραιωτών, οι οποίοι επεσήμαναν πως " η συγνώμη δίνεται άντρας προς άντρα, όχι μέσω υπαλλήλων ".

Αυτό που απάντησε η πλευρά του Παναθηναϊκού, στη διάρκεια του φιλικού με την Παρτίζαν, ήταν πως " είμαστε δυνατοί ώστε και να συγχωρούμε και να ζητάμε συγγνώμη", θέλοντας να βάλει γρήγορα τέλος σε όποια άλλη συζήτηση. Η σημερινή (23/9) μέρα άλλωστε έχει εορταστικό χαρακτήρα για το "τριφύλλι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ