ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η άφιξη του Τζόρτζεβιτς φέρνει εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Η άφιξη του Τζόρτζεβιτς φέρνει εξελίξεις στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η άφιξη του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην Αθήνα σηματοδοτεί εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού. Ο Νικ Καλάθης παραμένει Νο1 στόχος των "πρασίνων", την ώρα που περιμένει να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με το ΝΒΑ.

Στη χώρα μας βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (5/7) ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα έχει διαδοχικά ραντεβού με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Κύριο θέμα συζήτησης -τι άλλο;- ο μεταγραφικός σχεδιασμός των "πρασίνων", οι οποίοι καλούνται σιγά σιγά να βάλουν τα θέματα σε μια σειρά με στόχο να κλείσουν τις "τρύπες" που υπάρχουν στο ρόστερ.

Αυτή την εβδομάδα άλλωστε αναμένεται να καθοριστεί το μπάτζετ της νέας χρονιάς, με τους διοικούντες τον σύλλογο να βρίσκονται εν αναμονή των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων της Ελλάδας, για να αποφασίσουν το ακριβές ύψος του προϋπολογισμού. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πάντως, το "τριφύλλι" θα κινηθεί για την απόκτηση παικτών από το... πάνω ράφι, με στόχο τη δημιουργία ενός πολύ δυνατού ρόστερ.

Ποιος -φυσικά- βρίσκεται στην κορυφή της λίστας; Ο Νικ Καλάθης, κάτι που έχουμε επισημάνει πολλάκις εδώ και αρκετό καιρό. Κι ο Παναθηναϊκός έχει ενημερώσει άλλωστε τον ομογενή πλεϊμέικερ πως υπάρχει η διάθεση για να τα βρουν στο οικονομικό κομμάτι, εκφράζοντας παράλληλα τάση να γίνει το κάτι παραπάνω στο μπάτζετ προκειμένου ο παίκτης να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ. Όπως και να έχει πάντως, ο 26χρονος γκαρντ είναι αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις.

Κι αυτό γιατί περιμένει εντός των επόμενων δέκα ημερών να του γίνει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ -με τους Ντάλας Μάβερικς να είναι αυτοί που έχουν εκφράσει το πιο "ζεστό" ενδιαφέρον. Βλέπετε, ακόμη κι ο Ρικ Καρλάιλ (προπονητής των "Καουμπόηδων") του τηλεφώνησε για να τον ενημερώσει πως (και πόσο) τον θέλει στην ομάδα του. Πλην όμως, το "θέλω" θα πρέπει να μεταφραστεί από πρόταση που θα περιλαμβάνει αρκετά μηδενικά.

Είναι σαφές πως ο Νικ Καλάθης δεν πρόκειται να παραμείνει στο Μέμφις, όπως επίσης το γεγονός πως θα δεχθεί να συζητήσει για ποσό που θα είναι αρκετά μεγαλύτερο από το 1.147.276 που του προσφέρουν οι "Αρκούδες". Ειδάλλως, θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ