ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η 30άρα του Σίνγκλετον με 7/10 τρίποντα!

Η 30άρα του Σίνγκλετον με 7/10 τρίποντα!

Ο Κρις Σίνγκλετον συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Κίνα πριν έλθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού αφού ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 31 πόντους, έχοντας 7/10 τρίποντα.

Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν τη σεζόν που πέρασε στη Euroleague καθώς έβαλε το δικό του λιθαράκι στην εξαιρετική πορεία της Λοκομοτίβ Κουμπάν που έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στη διοργάνωση, ήτοι στο Final Four του Βερολίνου.

Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη "Λόκο", έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και αυτή την περίοδο βγάζει το... ψωμί του στην NBL, τη δεύτερη κατηγορία του κινέζικου πρωταθλήματος με την Αnhui Wenyi.

Ο Σίνγκλετον ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στη νίκη επί της Hualan με 126-90, έχοντας 31 πόντους με 2/2 βολές, 4/7 δίποντα, 7/10 τρίποντα συν 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 36' συμμετοχής.

Η έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένη για τις 17 Αυγούστου ενώ η Αnhui Wenyi προκρίθηκε στα ημιτελικά της NBL, με αποτέλεσμα να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του Σίνγκλετον στην πρώτη προπόνηση των "πράσινων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ