ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γύρισε... βασικός ο Γκιστ

Γύρισε... βασικός ο Γκιστ

Μετά από τέσσερις μήνες απουσίας, ο Τζέιμς Γκιστ ξαναφόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Έπρεπε να περάσουν περίπου τέσσερις μήνες προκειμένου να ξαναδούμε τον Τζέιμς Γκιστ στο παρκέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods. Από το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου, όταν σωριάστηκε στο παρκέ του "BarclayCard Center" μέχρι την στιγμή που τον πέρασε στο παρκέ ο Τσάβι Πασκουάλ πέρασαν 117 ημέρες αναμονής, αποκατάστασης και μεγάλης προσπάθειας από τον ίδιο προκειμένου να είναι πάλι "εκεί" για την ομάδα του.

Ο 30χρονος φόργουορντ επέστρεψε στην αποστολή του "τριφυλλιού" για αγώνα της Stoiximan.gr Basket League, ταξίδεψε μέχρι την Πάτρα και ξαναπάτησε το παρκέ για να πάρει πάλι... γεύση από αγωνιστική δράση. Ο Τσάβι Πασκουάλ τον έριξε στη "μάχη" απευθείας στη μάχη με τον Απόλλωνα Πατρών, έχοντάς τον στη βασική πεντάδα.

Οι αγώνες της Stoiximan.gr Basket League αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ίδιο να ξαναβρεί ρυθμό, να ανακτήσει την ψυχολογία του και να ετοιμαστεί εν όψει των playoffs της EuroLeague. Εκεί άλλωστε θα είναι υπέρ-απαραίτητος προκειμένου οι "πράσινοι" να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final Four της Κωνσταντινούπολης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ