ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκιστ: "Να έχουμε καθαρό μυαλό"

Γκιστ: "Να έχουμε καθαρό μυαλό"

Ο Τζέιμς Γκιστ σημείωσε την μεγάλη σημασία της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στο τι χρειάζεται να κάνει η ομάδα του για κατακτήσει τον τίτλο της Stoiximan.gr Basket League.

Το τζάμπολ του πέμπτου και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού Superfoods πλησιάζει και ο Τζέιμς Γκιστ ξέρει τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για πάρει τη νίκη και τον τίτλο.

"Δεν υπάρχει κάτι να σκεφτούμε. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό. Παίζουμε περίπου 100 παιχνίδια την σεζόν και αυτό είναι ακόμα ένα παιχνίδι. Αν σκεφτείς ότι δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από αυτό θα κάνεις κακό στον εαυτό σου. Είμαστε αιώνιοι αντίπαλοι και θα γίνει μεγάλη μάχη. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Δεν ξέρεις τι θα γίνει, ποιος θα παίξει καλά, ποιος θα σουτάρει καλά. Δεν έχει σημασία η στρατηγική αλλά ποια ομάδα το θέλει περισσότερο. Αυτή τη νοοτροπία πρέπει να έχεις για ένα παιχνίδι σαν αυτό που δεν υπάρχει αύριο. Έχω παίξει δύσκολα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να καταλάβουμε ότι κάθε κατοχή, κάθε απόφαση μετράει. Κάθε στιγμή μπορεί να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα και αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα", δήλωσε στην κάμερα του Cosmote TV o Τζέιμς Γκιστ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ