ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκιστ: "Μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη για πέρυσι"

Γκιστ: "Μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη για πέρυσι"
INTIME SPORTS

Το ΑΣΕΑΔ επέτρεψε στον Τζέιμς Γκιστ να είναι στη διάθεση του Παναθηναϊκού από την αρχή της νέας περιόδου και ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος για ό,τι συνέβη.

Ο Τζέιμς Γκιστ θα είναι στην διάθεση του Παναθηναϊκού από την αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου ύστερα από απόφαση του ΑΣΕΑΔ και ο Αμερικανός μίλησε στην "Πράσινη" και είπε συγγνώμη για την περσινή περιπέτεια που στοίχισε πολύ στο "τριφύλλι", ενώ έστειλε και το μήνυμά του για την επόμενη σεζόν.

"Θέλω να πω δημοσίως μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη και στους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και σε ολόκληρο το σύλλογο για το πώς τελείωσε η περσινή σεζόν. Παράλληλα θέλω να υποσχεθώ σε όλους τους ανθρώπους και φίλους του Παναθηναϊκού πως φέτος το τελείωμα της σεζόν θα είναι πολύ πιο ευχάριστο", δήλωσε από την χώρα του ο Γκιστ και συνέχισε:

"Η σεζόν σε λίγο καιρό ξεκινά και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίζουμε και πετύχουμε μαζί όλους τους στόχους μας. Μαζί με τη δύναμη της Θύρας 13 και τη βοήθεια όλων των οπαδών του Παναθηναϊκού δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το πώς θα κυλήσει η σεζόν. Για μένα αυτή είναι μια νέα εκκίνηση. Μια νέα σεζόν. Και αυτή τη στιγμή αυτό είναι το μόνο που μετράει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ