ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκιστ: "Δεν ήξερα αν θα ξαναπαίξω"

Γκιστ: "Δεν ήξερα αν θα ξαναπαίξω"
EUROKINISSI

Ο Τζέιμς Γκιστ θυμήθηκε τον προ ενός έτους σοβαρό τραυματισμό του στο πόδι, γράφοντας στo Instagram ότι αισθάνεται ευλογημένος, αφού τότε δεν ήξερε αν θα ξανάπαιζε μπάσκετ.

Ο Τζέιμς Γκιστ δεν μπορεί να ξεχάσει ακόμα εκείνο το βράδυ στη Μαδρίτη, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στον αριστερό του προσαγωγό. Λίγες μέρες αργότερα, πριν από ακριβώς έναν χρόνο, έβγαιναν τα αποτελέσμαστα των εξετάσεων, που ανέφεραν οτι είχε τραυματιστεί σοβαρά στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού . Όλοι ήξεραν ότι ο τραυματισμός ήταν σοβαρός. Ο Γκιστ όμως ήξερε κάτι που δεν γνώριζαν αρκετοί: Μπορεί να μην κατάφερνε να ξαναπαίξει μπάσκετ.

Το νερό έκτοτε έχει κυλήσει στο αυλάκι και ο Γκιστ έχει επιστρέψει στην δράση, δείχνοντας πιο δυνατός από ποτέ. Δεν μπορεί όμως να ξεχάσει τι έζησε. Για αυτό και "ανέβασε" μία φωτογραφία στο Instagram, ανοίγοντας την ψυχή του: " Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, δεν ήμουν σίγουροςαν θα μπορέσω να ξαναπαίξω μπάσκετ. Ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έπρεπε να αντιμετωπίσω στην καριέρα μου. Ευλογημένος από τον Θεό και με την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου, του Dr. Braham από το NYC και τον γυμναστών του Παναθηναϊκού, Νίκου και Γιάννη, ήμουν σε θέση να παλέψω και να επιστρέψω στο παιχνίδι που αγαπώ πάρα πολύ. Υπέροχη νίκη χθες παιδιά, ο Καλάθης ήταν... φωτιά!".

Δείτε το σχετικό post:

Γκιστ: "Δεν ήξερα αν θα ξαναπαίξω"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ