ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκιστ: "Αναντικατάστατος ο Διαμαντίδης, θρύλος του μπάσκετ ο Σπανούλης"

Γκιστ: "Αναντικατάστατος ο Διαμαντίδης, θρύλος του μπάσκετ ο Σπανούλης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζέιμς Γκιστ χαρακτήρισε αναντικατάστατο τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τονίζοντας πως η ομάδα επιβάλλεται να προχωρήσει δίχως εκείνον και χαρακτήρισε ως θρύλο του μπάσκετ τον Βασίλη Σπανούλη. Φελντέιν: "Στόχος μας το Final Four".

Στο περιθώριο της εκδήλωσης της συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον ΟΠΑΠ , ο Τζέιμς Γκιστ αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρηση από την ενεργό δράση του Δημήτρη Διαμαντίδη, όσο και για τις ικανότητες του Βασίλη Σπανούλη.

Χαρακτήρισε αναντικατάστατο τον "3D", ενώ τόνισε πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι ένας θρύλος του μπάσκετ, επισημαίνοντας πως φέτος το "τριφύλλι" θα πρέπει να τον σταματήσει, ώστε να μην επαναλάβει τα όσα έκανε στους περασμένους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

"Αναντικατάστατος ο Διαμαντίδης"

Για την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Δημήτρη Διαμαντίδη, σχολίασε: "Ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν, έχουμε μια πολύ γεμάτη ομάδα και μπροστά μας βρίσκεται το πρώτο κρας τεστ που δεν είναι άλλο από το τουρνουά για τον Διαμαντίδη. Θα τον τιμήσουμε όπως του αξίζει γιατί δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν. Είναι αναντικατάστατος αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν και είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε χωρίς αυτόν και να βρούμε άλλα σημεία αναφοράς".

"Θρύλος του μπάσκετ ο Σπανούλης"

Για τον Βασίλη Σπανούλη και τα όσα έκανε στους περασμένους τελικούς του πρωταθλήματος, τόνισε: "Όσα έγιναν πέρυσι ανήκουν στο παρελθόν. Τα έχουμε ξεχάσει όλα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να μειώσεις τα όσα έκανε ο Σπανούλης. Είναι ένας θρύλος του μπάσκετ και έβαλε δύο πολύ μεγάλα σουτ για να πάρει η ομάδα του το πρωτάθλημα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να μην του επιτρέψουμε να το ξανακάνει".

Φελντέιν: "Στόχος μας το Final Four"

Στην εκδήλωση μίλησε και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στο Final Four: "Χαιρόμαστε που θα πάρουμε μέρος σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση που φέτος θα είναι πιο δύσκολη με το ανανεωμένο σύστημα διεξαγωγής. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε Φάιναλ Φορ, αν και αυτός ο στόχος που έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, θα κάνουμε όμως την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για τον πετύχουμε. Προς το παρόν ανυπομονούμε για το τουρνουά για το Δημήτρη Διαμαντίδη, που θα είναι το πρώτο μεγάλο γεγονός της χρονιάς για εμάς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ