ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκάμπριελ: "Σειρά έχουν το Final Four και το Πρωτάθλημα"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κένι Γκάμπριελ δήλωσε ενθουσιασμένος στο Sport24.gr για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, τονίζοντας πως αυτή είναι μόνο η αρχή. "Σειρά έχουν το Final Four και το Πρωτάθλημα", είπε με νόημα.

Σε δύο μήνες παρουσίας στον Παναθηναϊκό Superfoods, ο Κένι Γκάμπριελ φρόντισε να συμβάλλει αποφασιστικά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τη νέα του ομάδα. Τόσο γιατί είχε καθοριστική συμβολή στον ημιτελικό του θεσμού, απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όσο και γιατί έδωσε πολύτιμες βοήθειες απέναντι στον Άρη , στο Nick Galis Hall.

Η διαδρομή του στο "τριφύλλι" μόνο ικανοποίηση φέρνει στον Τσάβι Πασκουάλ και τους συνεργάτες του, οι οποίοι βλέπουν πως ο παίκτης που αποκτήθηκε για να "μπει στα παπούτσια" του Τζέιμς Γκιστ, τα καταφέρνει σε πολύ καλό βαθμό.

Αποστολή στη Θεσσαλονίκη: Γιώργος Οικονόμου

" Είναι υπέροχο το συναίσθημα του να κρατάς το τρόπαιο στην αγκαλιά σου, πίστεψέ με, δεν συγκρίνεται με κάτι άλλο στη ζωή ενός αθλητή", ήταν οι πρώτες κουβέντες που είπε στο Sport24.gr πριν αρχίζει να ανακαλεί στη μνήμη του εικόνες από το ντέρμπι του Nick Galis Hall:

" Παλέψαμε πολύ απόψε, μείναμε ενωμένοι και δεν αφήσαμε τον Άρη να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης. Ακόμη κι όταν έτρεξε ένα μεγάλο σερί στο τέταρτο δεκάλεπτο, δεν σκεφτήκαμε ότι θα χάσουμε ή κάτι τέτοιο. Ήταν σαν μια μπόρα, που πέρασε. Περιμέναμε ότι θα κάνουν μια αντεπίθεση, αντισταθήκαμε όσο γινόταν και μόλις αυτή πέρασε, ξέραμε ότι ήμασταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι στον τελικό".

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Όταν η κουβέντα πήγε στο ποιες ήταν οι αντικειμενικές δυσκολίες του τελικού, εξήγησε πως όλα ξεκινούσαν από το γήπεδο και τις συνθήκες. " Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, τόσο γιατί μιλάμε για έναν τελικό, όσο και γιατί αυτός έγινε στο γήπεδο του αντιπάλου. Μην ξεχνάμε ότι το παιχνίδι άρχισε με μια ώρα καθυστέρηση, οπότε όλο αυτό μάς πήγε πίσω. Γι αυτό αργήσαμε μερικά λεπτά να μπούμε στο κλίμα του τελικού. Είμαστε σκληρή ομάδα όμως, στο πνευματικό κομμάτι. Κι αυτό είναι που μας βοήθησε στην εκκίνηση του τελικού, για να βρούμε σταδιακά τη φόρμα μας", υποστήριξε, για να προσθέσει: " Ήμασταν έτοιμοι για όλα, για κάθε κατάσταση που θα παρουσιαζόταν. Στο λέω ειλικρινά, είχαμε δουλέψει πάρα πολύ πάνω σε αυτό το παιχνίδι".

Όσο για αυτά που ακολουθούν, την EuroLeague και τη Stoiximan.gr Basket League; " Θέλουμε να πάμε πολύ καλύτερα στη συνέχεια, να βελτιωθούμε και να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Δεν βιαζόμαστε όμως, θέλουμε απλά να μαζεύουμε νίκες. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τις πιθανότητες για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε μέχρι τέλους στην EuroLeague. Διψάμε για το Final Four, το θέλουμε σαν τρελοί και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Μακάρι να είμαστε υγιείς για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα που μας αναλογεί", κατέληξε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ