ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκάμπριελ: "Η σεζόν ξεκίνησε σκληρά, αλλά τελείωσε ΥΠΕΡΟΧΑ"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ 2017 / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ 2017 / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με μία ανάρτηση στο Instagram ο Κένι Γκάμπριελ έκανε τον απολογισμό της σεζόν, ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού και αφιέρωσε την φετινή επιτυχία σε έναν φίλο του που έφυγε από την ζωή το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Κένι Γκάμπριελ ήρθε στα μέσα της σεζόν, ωστόσο κατάφερε να προσαρμοστεί άμεσα στον Παναθηναϊκό, βάζοντας και αυτός το λιθαράκι του στην κατάκτηση του φετινού double. Κάνοντας λοιπόν τον απολογισμό της σεζόν μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram, είχε μόνο καλά λόγια να πει.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι έγραψε ο Γκάμπριελ στον λογαριασμό του, αλλά και το ξεχωριστό μήνυμα που πέρασε μέσα από αυτό, αφού αφιέρωσε την φετινή σεζόν σε έναν από τους καλύτερούς του φίλους, τον Ντεμοντέζ Στιτ, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 27 ετών το περασμένο καλοκαίρι λόγω ανακοπής καρδιάς.

" Κάθομαι στο αεροδρόμιο και σκέφτομαι την φετινή σεζόν. Ξεκίνησε σκληρά, αλλά τελείωσε ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που με είχε στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που βοήθησα να πάρει η ομάδα ακόμα ένα πρωτάθλημα!!! Ευχαριστώ την γυναίκα μου που με στήριξε. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για την αγάπη και στην στήριξη που μου δείξατε.

Τελευταίο, αλλά όχι έσχατο... Ντεμοντέζ Στιτ... αυτή η σεζόν είναι αφιερωμένη σε εσένα. Συνέχισε να μας παρακολουθείς από ψηλά αδελφέ!! Αγαπάω και ευχαριστώ την οικογένεια μου, τους φίλους μου και τους φιλάθλους".

Δείτε το σχετικό post:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ