ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιόρτασε με νίκη (photos)

Γιόρτασε με νίκη (photos)
INTIME SPORTS

Όλοι μπορεί να είχαν στραμμένη την προσοχή τους στη γιορτή που είχε στηθεί, όμως οι παίκτες του Παναθηναϊκού φρόντισαν να μην χαλάσουν το γιορτινό κλίμα κερδίζοντας με 66-56 (photos)

Το φιλικό μπορεί να πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς η βράβευση των κορυφαίων της τελευταίας 25ετίας, η επιθυμία του Θανάση Γιαννακόπουλου και η τιμή στον Παύλο Γιαννακόπουλο ήταν οι στιγμές που ξεχώρισαν από τη σημερινή (23/9) βραδιά, όμως στο ΟΑΚΑ υπήρξε κι ένα παιχνίδι. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πήραν για πρώτη φορά γεύση από την ομάδα που χτίζει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και μόνο... απογοητευμένοι δεν έμειναν.

Στην πρώτη του εμφάνιση μπροστά στον κόσμο του ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 66-56 της Παρτιζάν κι έδειξε ότι όταν δέσει ο κορμός με τους νέους παίκτες θα μπορεί να παίξει ωραίο μπάσκετ. Στα άσχημα της βραδιάς ήταν ο τραυματισμός του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος, καθώς στο τέταρτο δεκάλεπτο γύρισε το πόδι του. Ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις στη δεξιά κνήμη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς επέλεξε να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που βρέθηκαν από την αρχή στην προετοιμασία. Με τον Πάβλοβιτς να δείχνει μερικές από τις επιθετικές του αρετές και τον Παπαγιάννη να αποτελεί φόβητρο κάτω από τα καλάθια το "τριφύλλι" έκλεισε το ημίχρονο στο +8 (34-26).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε να ξεκινήσει με την πεντάδα που αναμένεται να ξεκινάει και στα επίσημα ματς. Πάβλοβιτς, Διαμαντίδης, Φελντέιν, Φώτσης και Ραντούλιτσα έδειξαν ότι μπορούν να συνδυαστούν καλά κι αυτό το κατάλαβαν εξ αρχής οι παίκτες της Παρτιζάν που είδαν να μένουν πίσω ακόμα και με -20 (52-32 στο 28'). Οι "πράσινοι" είχαν βάλει πλέον τις βάσεις για τη νίκη και στη συνέχεια έκαναν συντήρηση δυνάμεων.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 34-26, 55-36, 66-56.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πάβλοβιτς 16, Χαραλαμπόπουλος 8, Μποχωρίδης 5, Γιάνκοβιτς 3, Φώτσης 4, Ραντούλιτσα 4, Φελντέιν 11, Διαμαντίδης 2, Καλάθης 7, Παπαγιάννης 2, Λούντζης, Κούζμιτς 4.

Εικόνες από την πρώτη εμφάνιση των "πρασίνων"

Γιόρτασε με νίκη (photos)
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μαζί με τον συνεργάτη του Μίλαν Μίνιτς

Γιόρτασε με νίκη (photos)
INTIME SPORTS

Ο Πάβλοβιτς έδειξε από την αρχή το πλούσιο επιθετικό ταλέντο που διαθέτει

Γιόρτασε με νίκη (photos)
INTIME SPORTS

Για πρώτη φορά ο πάγκος του Παναθηναϊκού είναι σε απαρτία

Γιόρτασε με νίκη (photos)
INTIME SPORTS

Ο Φώτσης προσπαθεί να γυρίσει και ο Κούζμιτς περιμένει την ασίστ

Γιόρτασε με νίκη (photos)
INTIME SPORTS

Ο Φελντέιν έδειξε ότι θα ταλαιπωρήσει αρκετά τις αντίπαλες άμυνες

Γιόρτασε με νίκη (photos)
INTIME SPORTS

Οι πρώτες οδηγίες του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον Δημήτρη Διαμαντίδη

Γιόρτασε με νίκη (photos)
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κι οι "μικροί" του Παναθηναϊκού αναμένεται να έχουν ενεργό ρόλο φέτος

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ