ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιασικεβίτσιους: "Ο Λούκας ήταν εκπληκτικός"

Γιασικεβίτσιους: "Ο Λούκας ήταν εκπληκτικός"

Ένας από αυτούς που εντυπωσιάστηκαν από τον Λεκαβίτσιους στο πρόσφατο "ντέρμπι αιωνίων" ήταν και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους! Διαβάστε τι είπε ο Λιθουανός για τον γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους ήταν ένας από τους παίκτες που εντυπωσίασαν στο πρόσφατο ντέρμπι της EuroLeague μεταξύ του Παναθηναϊικού και του Ολυμπιακού. Ο Λιθουανός γκαρντ βοήθησε τους "πράσινους" να αποδράσουν με το "διπλό" από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και έγινε εν μία νυκτί το κεντρικό πρόσωπο του ντέρμπι. Ένας από αυτούς που εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνιση του Λιθουανού γκαρντ ήταν και ένας συμπατριώτης του: ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

" Εστειλα μήνυμα στον Λούκας μετά το παιχνίδι. Του είπα ότι ήταν εκπληκτικός" είπε στο λιθουανικό σάιτ 15min.lt ο "Σάρας". Ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας θυμήθηκε μάλιστα και τη δική του πρώτη εμφάνιση σε "ντέρμπι αιωνίων" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας... " Θυμάμαι ακόμα το πρώτο μου ελληνικό ντέρμπι. Είχα χλωμιάσει. Εξεπλάγην με τον Λούκας, επειδή έπαιξε σε τόσο δύσκολη ατμόσφαιρα και έκανε σπουδαία δουλειά με τον τρόπο που ηγήθηκε της ομάδας του" συμπλήρωσε ο Γιασικεβίτσιους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ